Τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Δημήτρη Σπανό

Τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Δημήτρη Σπανό

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της, Αναστάσης Βενέτης, τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική για τη συμπεριφορά τους στο ματς με τη Δόξα Δράμας.

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε τόσο ο προπονητής της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της, Αναστάσιος Βενέτης. Ο λόγος έχει να κάνει με τη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας και τις έντονες διαμαρτυρίες του σε μια φάση που οι Φαίακες ζήτησαν πέναλτι στο ημίχρονο του αγώνα, που έληξε με 3-0 υπέρ της Κέρκυρας.

Το επόμενο ματς των νησιωτών είναι εκείνο με τον Απόλλωνα Πόντου το μεσημέρι της Κυριακής (25/11, 15:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Αναλυτικά:

«Στον ΒΕΝΕΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου της ως άνω ομάδας. (αγώνας με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 21/11/2018)

Στον ΣΠΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, προπονητή της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου της ως άνω ομάδας. (αγώνας με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 21/11/2018)

Στον ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, μασέρ της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου της ως άνω ομάδας. (αγώνας με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 21/11/2018)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ