Κισσαμικός – Ηρόδοτος 2-0

Κισσαμικός – Ηρόδοτος 2-0

Ο Κισσαμικός πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη φετινή Football League (2-0), ξεκολλώντας από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και στερώντας από τον Ηρόδοτο την ευκαιρία να... πιάσει τετράδα.

Ο Κισσαμικός επικράτησε με 2-0 του Ηρόδοτου στη «μάχη» της Κρήτης, ανοίγοντας έτσι και την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Football League το μεσημέρι του Σαββάτου (24/11). Ο Ρίσκι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με ωραίο πλασέ στο 32ο λεπτό της συνάντησης, ενώ ο Σιμόν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 68ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Ρίσκι.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη πέτυχε την πρώτη νίκη της στη φετινή Football League, αφού μέχρι σήμερα είχε καταφέρει να αποσπάσει μόλις δύο βαθμούς, ενώ ο Ηρόδοτος έχασε την ευκαιρία να… πιάσει τετράδα, παραμένοντας στην 5η θέση και τους εννέα βαθμούς. Ο Κισσαμικός ξεκόλλησε από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και ανέβηκε από τη 15η θέση, στην 11η.

Στο 55ο λεπτό του αγώνα ο Άιλτον Μασάδο χτύπησε στο κεφάλι του σε μία διεκδίκηση της κεφαλιάς με τον Γκίνη. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, αλλά εν συνεχεία συνήλθε και θέλησε να βγει μόνος του από το γήπεδο. Αφότου διένυσε 15 μέτρα, έπεσε εκ νέου στο έδαφος, ωστόσο δεν ήθελε να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι! Στο 61′ ο προπονητής του αποφάσισε να τον αποσύρει, με τον Κωνσταντινίδη να παίρνει την θέση του.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Τολί, Σισέ, Ζιουλής, Παπαχρήστος (46′ Καραγεώργης), Τεγούσης, Γκίνη, Σιμόν (76′ Αρναρέλλης), Σάλιακας, Καραγιάννης & Ρίσκι (69′ Αποστολόπουλος).

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης (88′ Φουκαράκης), Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Σμυρλής, Αργκιλέσι, Κασαπάκης (62′ Κοντογιάννης), Μάκο, Μασάδο (61′ λ.τ Κωνσταντινίδης) & Δαμιανάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ