«Eυχαριστούμε τον Κατσουράνη, αλλά η Παναχαϊκή είναι πάνω από όλους»

«Eυχαριστούμε τον Κατσουράνη, αλλά η Παναχαϊκή είναι πάνω από όλους»

Η ομάδα της Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι σέβεται την απόφαση του Κατσουράνη, αλλά επισημαίνει ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν από την Παναχαϊκή, με τον παλαίμαχο άσο να αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Η Παναχαϊκή το βράδυ της Τετάρτης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι σέβεται την απόφαση του Κατσουράνη, αλλά επισημαίνει ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891, μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησης του Κώστα Κατσουράνη από την θέση του τεχνικού διευθυντή, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

– Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι πάνω από όλους.

– Σε δύσκολες στιγμές δεν περισσεύει κανείς.

– Σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία του Κώστα Κατσουράνη να αποχωρήσει από την προσπάθεια, της οποίας υπήρξε μέλος, για την αναγέννηση της Παναχαϊκής.

– Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως προσώπων ανιδιοτελώς.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Κατσουράνη για την προσφορά του στην συγκεκριμένη προσπάθεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι έχει επιλέξει να κάνει στην ζωή και στην επαγγελματική του καριέρα. Η Παναχαϊκή υπάρχει από το 1891 και μετά από 127 χρόνια θα συνεχίσει να υπάρχει πάνω από πρόσωπα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ