Απρόσμενη συνάντηση μεταξύ οπαδών και διοίκησης στην Παναχαϊκή

Απρόσμενη συνάντηση μεταξύ οπαδών και διοίκησης στην Παναχαϊκή

Μια μέρα μετά την αποχώρηση των Κατσουράνη και Γεωργακόπουλου, η διοίκηση της Παναχαϊκής είχε απρόσμενη συνάντηση με τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στην προπόνηση των Πατρινών για να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/11), δηλαδή μία μέρα μετά την παραίτηση του Κώστα Κατσουράνη και του Πάρη Γεωργακόπουλου από την Παναχαϊκή, οι οργανωμένοι φίλοι των Πατρινών βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας για να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές εν όψει του εκτός έδρας κυριακάτικου (02/12, 15:00) αγώνα με τη Δόξα Δράμας για την 7η αγωνιστική της Football League.

Φυσικά, σκοπός των περίπου 40 ατόμων που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο, ήταν να εμψυχώσουν την ομάδα και να βοηθήσουν ώστε να παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους της, παρά τα όσα διαδραματίζονται σε διοικητικό επίπεδο και έχουν προκαλέσει αναταραχή στην Παναχαϊκή.

Εντούτοις, οι οπαδοί είχαν μια απρόσμενη συνάντηση με τους Κώστα Μπακαλαρο και Βασίλη Κεφάλα, με τους οποίους ακολούθησε ένας έντονος διάλογος, χωρίς πάντως η κατάσταση να ξεφύγει σε οποιοδήποτε σημείο. Μάλιστα, τα δύο μέλη της διοίκησης δεν μπόρεσαν να κάνουν πράξη την πρόθεσή τους, η οποία ήταν να μιλήσουν επίσης στους παίκτες σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο προπονητής της αχαϊκής ομάδας, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, αποτελεί προσωπική επιλογή του Κατσουράνη και αυτή τη στιγμή η θέση του θεωρείται επισφαλής από τα τοπικά ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ