Μπουτσάκης: «Νίκη και καλό ποδόσφαιρο με Ηρόδοτο»

Μπουτσάκης: «Νίκη και καλό ποδόσφαιρο με Ηρόδοτο»

Ο Γιάννης Μπουτσάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Ηρόδοτο και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει η νίκη αλλά και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Μπουτσάκης, τόνισε πως ο Εργοτέλης στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να πάρει τη νίκη. Επίσης ο παίκτης των κίτρινων αναφέρθηκε στον αντίπαλο του Εργοτέλη λέγοντας πως είναι μια φιλόδοξη νεοφώτιστη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πολλές πλευρές. Ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες της πόλης μας οι οποίες μετά από πολλά χρόνια συναντιούνται ξανά σε επίπεδο πλέον Football League.

Ο Ηρόδοτος είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος, ειδικά μέσα στην έδρα του. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουμε μπροστά μας όπως γνωρίζουμε όμως πολύ καλά και τις δυνατότητες της ομάδας μας. Δουλεύουμε με εντατικό ρυθμό καθημερινά και βελτιωνόμαστε συνεχώς σαν ομάδα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και το ίδιο πράξαμε και αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ