Προς το γήπεδο του Μακεδονικού το Ηρακλής – Απόλλων Πόντου

Προς το γήπεδο του Μακεδονικού το Ηρακλής – Απόλλων Πόντου

Μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής έκανε γνωστό ότι ο Γηραιός θα αναγκαστεί να φύγει από το Καυτανζόγλειο στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και να αγωνιστεί στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Το στέλεχος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάκης Χατζόγλου, έκανε λόγο για αλλαγή έδρας στο ματς του Γηραιού με τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της Football League, εξηγώντας το λόγο και γνωστοποιώντας το γήπεδο στο οποίο πιθανότατα θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 23 Δεκεμβρίου στις 15:00, ενώ μεσολαβούν τα ματς των Κυανόλευκων με τον Καραϊσκάκη Άρτας, τη Δόξα Δράμας και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μας ενημέρωσαν από το Σεπτέμβριο ότι θα γίνει ένα event 21-22 Δεκεμβρίου στο Καυτανζόγλειο. Οι άνθρωποι μας το είπαν εδώ και τρεις μήνες. Μας ρώτησαν αν γίνεται να μην έχουμε αγωνιστική τότε ή να παίξουμε εκτός έδρας. Η κλήρωση τα έφερε έτσι ώστε να μη γίνει αυτό και έτσι είμαστε σε αναζήτηση γηπέδου. Κάναμε τις κινήσεις κανονικά, απλά έχουμε κάποια ζητήματα με την άδεια στατικότητας του γηπέδου του Μακεδονικού, τα οποία μάλλον θα ξεπεραστούν. Εκτός απροόπτου θα παίξουμε στο γήπεδο του Μακεδονικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ