Επιστροφή στις προπονήσεις με… πρόβλημα για τον Ηρακλή

Επιστροφή στις προπονήσεις με… πρόβλημα για τον Ηρακλή

Παρουσίασε πρόβλημα στο γόνατο το οποίον τον είχε ταλαιπωρήσει και πριν λίγο καιρό.

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν την Τετάρτη (5/12) οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, μετά το ρεπό που είχαν την Τρίτη (4/12). Για τους κυανόλευκους προέκυψε πρόβλημα, καθώς ο Σίλβα Κλέιτον υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο.

Η κατάσταση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το μέγεθος του τραύματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Μετά το χθεσινό ρεπό, στις προπονήσεις επανήλθαν και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, οι οποίοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη (9/12) αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Καυτανζόγλειο.

Το σημερινό πρωινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας και περιείχε πλούσιο ασκησιολόγιο.

Σ’ ότι αφορά το ιατρικό δελτίο ο Σίλβα Κλέιτον αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης με ενοχλήσεις στο γόνατο (το τραύμα που τον ταλαιπώρησε και την προηγούμενη εβδομάδα) και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα των «κυανολεύκων» θα συνεχιστεί αύριο με μία πρωινή προπόνηση στη Μίκρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ