Συμφωνία Μπαταγιάννη – Αϊβάζογλου, αλλάζουν χέρια τα Τρίκαλα

Συμφωνία Μπαταγιάννη – Αϊβάζογλου, αλλάζουν χέρια τα Τρίκαλα

Ο επιχειρηματίας Ηλίας Αϊβάζογλου αναμένεται να αποτελέσει τον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ των Τρικάλων, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Ο νυν μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρικάλων, ήρθε σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Ηλία Αϊβάζογλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της θεσσαλικής ΠΑΕ. Το βράδυ της Τετάρτης (05/12) οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και κατέληξαν σε συμφωνία έπειτα από διαπραγματεύσεις μεγάλης διάρκειας, έτσι αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση για το άνοιγμα της νέας εποχής.

Ο Αϊβάζογλου κατέχει εταιρεία που εμπορεύεται αυτοκίνητα και μέχρι πέρυσι αποτελούσε χορηγό των Τρικάλων, ενώ η ανακοίνωση αναμένεται να έρθει μετά το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο για την 8η αγωνιστική της Football League την προσεχή Κυριακή (09/12, 15:00). Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέας Μπέκιος, ήταν ο άνθρωπος που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δύο πλευρές και ήταν καταλυτικός στην ολοκλήρωση της υπόθεσης.

Είναι ευνόητο ότι οι εν λόγω εξελίξεις θα φέρουν αλλαγές και σε ό,τι έχει να κάνει με το σχεδιασμό του ρόστερ, αλλά και γενικότερα στο διοικητικό τοπίο των Τρικαλινών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ