Επέκτεινε το συμβόλαιο του Τροϊζι μέχρι το 2020 ο Απόλλων Λάρισας

Επέκτεινε το συμβόλαιο του Τροϊζι μέχρι το 2020 ο Απόλλων Λάρισας

Την επέκταση του συμβολαίου του Μαρσέλο Τροϊζι έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωση του ο Απόλλων Λάρισας

Προπονητής του Απόλλων Λάρισας για άλλα δυο χρόνια θα είναι ο Μαρσέλο Τροϊζι ο οποίος επέκτεινε την συνεργασία του με την πρωτοπόρο της Football League μέχρι το 2020.

Η εξαιρετική αήττητη πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Football League είχε σαν συνέπεια η διοίκηση των «κυανόλευκων» να αρχίσει συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο τεχνικό για την επέκταση του συμβολαίου του, οι οποίες ήταν θετικές και είχαν ως αποτέλεσμα ο Απόλλων να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωση του την ανανέωση των δυο πλευρών.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Απόλλων Λάρισας:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει από τώρα την ανανέωση της συνεργασίας της, μέχρι τον Ιούνιο του 2020 με τον προπονητή κ. Μαρσέλο Τροϊζι. Η άψογη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και την διοίκηση του συλλόγου, καθώς και η εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του κ. Τροϊζι, από τον οποίο περιμένουμε όλοι μας, πολλά περισσότερα στην συνέχεια. Ο κ. Τροΐζι είναι έτοιμος να συνεχίσει πλέον απερίσπαστος τον σχεδιασμό της ομάδας μας, δουλεύοντας την, σε ιδιαίτερα υψηλά βαθμολογικά επίπεδα, ενόψει της νέας χρονιάς με τους στόχους, να παραμένουν υψηλοί, κάτι που το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία του Απόλλωνα».

Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ομάδας αναφερόμενος στην επέκταση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου προπονητή ανέφερε τα εξής: «Είμαστε εδώ για να επιβραβεύουμε την καλή δουλειά, από όποιον γίνεται, στον σύλλογο, ξεκινώντας από τον τεχνικό μας, που μέχρι τώρα μας έχει εντυπωσιάσει με τις προπονητικές του γνώσεις και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη για τον κ. Τροΐζι».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας της Φιλιππούπολης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε: «Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Μαντζανά και τους άξιους συνεργάτες του, για την άψογη συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου, εαυτό για να πάμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται. Με μεθοδική δουλειά και πάθος σε αυτό που κάνουμε και βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα πορευθούμε στην συνέχεια. Επιθυμία και δική μου και της διοίκησης είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει συνεχώς εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, επιλέγοντας ότι καλύτερο υπάρχει, βάση των δυνατοτήτων μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Λατινική Αμερική και δή στην πατρίδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ