Με πολλές απουσίες η αποστολή του Ηρακλή για Δράμα

Με πολλές απουσίες η αποστολή του Ηρακλή για Δράμα

Αρκετές απουσίες σημαντικών ονομάτων έχει η αποστολή του Ηρακλή για το ματς με τη Δόξα Δράμας, που δεν υπολογίζονται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του Ηρακλή για το ματς της 9ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο τη Δόξα στη Δράμα το μεσημέρι του Σαββάτου (15/12, 15:00), αφήνοντας εκτός κάμποσους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Μενδρινό, Μουμίν, Χιντζίδη, Κούσα και Γεωργίου, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τους Κυανόλευκους κατά τις προσεχείς εβδομάδες, αφού δεν υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό. Φυσικά, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο τραυματίας Κλέιτον.

Αναλυτικά η 18μελή αποστολή του Γηραιού: Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτη Βοσνιάδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Χρήστος Κουκόλης, Μάριος Κωστούλας, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Τάι, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Μηνάς Πτηνόπουλος, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Καζναφέρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ