Πασάς: «Έτοιμος για άνοδο ο Άρης»

Ο Γιάννης Πασάς με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Άρης είσαι!» μίλησε για τους φετινούς στόχους του Άρη, τονίζοντας ότι η επιστροφή στη Superleague αποτελεί μονόδρομο, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (Τετάρτη 25/10, 5.15 μ.μ.). Για την καθυστέρηση στην έναρξη της Football league: «Η αλήθεια είναι πως βαρεθήκαμε (γέλια). Το μόνο […]

Ο Γιάννης Πασάς με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Άρης είσαι!» μίλησε για τους φετινούς στόχους του Άρη, τονίζοντας ότι η επιστροφή στη Superleague αποτελεί μονόδρομο, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (Τετάρτη 25/10, 5.15 μ.μ.).

Για την καθυστέρηση στην έναρξη της Football league: «Η αλήθεια είναι πως βαρεθήκαμε (γέλια). Το μόνο που κάνουμε είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Αυτό μας κρατάει σε εγρήγορση. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον εαυτό μας να χαλαρώσει. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για τους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν και αν βοήθησε η αναβολή της σέντρας: «Όντως οι τραυματισμοί ήταν ένα θέμα για την ομάδα και μας βοήθησε, ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι από πλευράς επιλογών. Οι τέσσερις μήνες προετοιμασίας, όμως, δεν ήταν και τόσο καλοί για εμάς».

Για τα στοιχεία πάνω στα οποία θα βασιστεί η φετινή πορεία του Άρη: «Θα είμαστε μια ομάδα, η οποία θα έχει την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με κατοχή μπάλας, πίεση στον αντίπαλο και γενικά να έχουμε μια αγωνιστική ταυτότητα».

Για το ποιες ομάδες αποτελούν τους βασικούς ανταγωνιστές των «κίτρινων»: «Δεν τις έχω δει. Πιστεύω όμως ότι ομάδες όπως ο ΟΦΗ τα Τρίκαλα και Καλαμαριά θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Όταν η ομάδα θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα είναι πρώτη στη βαθμολογία και θα πείθει, ο κόσμος θα είναι κοντά της. Εμείς μέσα από την απόδοσή μας πρέπει να τον φέρουμε ξανά στο γήπεδο. Έχει τραβήξει πολλά και του αξίζει κάτι πολύ καλύτερο. Προσωπικά δεν έχω ζήσει το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης». Είναι κάτι που πάντα θαύμαζα. Μια εντελώς διαφορετική κατάσταση».

Για το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς: «Ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Θα είναι μια εμπειρία ζωής. Είναι μια ευχάριστη παρένθεση, που θα μας δώσει και ψυχολογία».

Για τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη: «Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα την κατηγορία. Είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή. Είναι φορές που ο Παύλος, μας μιλάει σαν πατέρας. Όταν βγαίνεις για ζέσταμα και τον βλέπεις δίπλα στον πάγκο, νιώθεις μια ηρεμία. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά έτσι το νιώθω».

Για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Σπανό: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Συνεργάζομαι πρώτη φορά μαζί του. Είχα ακούσει τα καλύτερα από παίκτες που έχουν δουλέψει μαζί του. Μας βοηθάει και αυτός πολύ».

Για το Κύπελλο και αν αποτελεί στόχο: «Δεν αφήνουμε τίποτα. Ο Άρης είμαστε. Ναι, μεν, η άνοδος αποτελεί πρωταρχικό στόχο για εμάς, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφερόμαστε για το Κύπελλο. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Χωρίς… διακρίσεις στην απόδοσή μας. Όπως βλέπουμε τα ματς πρωταθλήματος, με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε και εκείνα του Κυπέλλου».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο: «Θα είναι δύσκολο και κλειστό ματς, πιστεύω, όμως, ότι στο τέλος θα είμαστε νικητές. Θα παίξουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι άλλη η δυναμική της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ