Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας, «γκέλαρε» στην Σπάρτη ο Πλατανιάς

Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας, «γκέλαρε» στην Σπάρτη ο Πλατανιάς

Ο Απόλλων Πόντου με γκολ του Ολαϊτάν έσπασε το αήττητο του Απόλλωνα Λάρισας (1-0), ενώ η Σπάρτη κράτησε στο 0-0 με τον Πλατανιά - Τρίποντο για την ΑΕ Καραϊσκάκης, κατέβασε… ρολά ο Καπούταγλης στα Χανιά και έδωσε το πόντο στην Παναχαϊκή.

Πήγε με τον αέρα του φαβορί στην Καλαμαριά, αλλά επιστρέφει στη Λάρισα με κατεβασμένο το κεφάλι. Ο Απόλλωνας ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου και έχασε τρεις πολύτιμους πόντους στη μάχη που δίνει για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μάικλ Ολαϊτάν στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να υποχρεώνει την ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι στην πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που πέτυχαν έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Θεοδωρόπουλου και κράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία το μηδέν. Η μοναδική καλή στιγμή στην επανάληψη για τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν στο 78’ όταν ο Ράμος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Θεοδωρόπουλος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα. Μετά τη σημερινή ήττα, ο Απόλλωνας βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 20 πόντους, με τον Βόλο να είναι στην κορυφή με 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Σπόλιαριτς (88′ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης (60′ Τσουμάνης), Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης, Ολαϊτάν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Κουρτεσιώτης, Σκούπρα, Κοντοές, Σουλιώτης, Μαρκολίνο, Καρατάσιος, Τασιούλης (65′ Λίταινας), Πολέτο, Γαρυφαλλόπουλος, Λούκας Ράμος.

«Σκόνταψε» στην Σπάρτη ο Πλατανιάς

Στην Σπάρτη σημειώθηκε μία ακόμα έκπληξη στην 9η αγωνιστική, με την τοπική ομάδα να κρατάει στο 0-0 τον Πλατανιά. Οι Κρητικοί, που ερίζουν για την επάνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα, δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, παρότι στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Ουές και Λάζιτς. Οι δύο παίκτες δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Πάντο, με την Σπάρτη να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (75′ Καινούργιος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Ουές, Μποσέτι, Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (61′ Χ. Ποζατζίδης), Πουρζιτίδης, Παπανικολάου, Σινγκ (72′ Τσακμάκης).

Τρίποντο για την ΑΕ Καραϊσκάκης

Στην Αρτα η ΑΕ Καραϊσκάκης επικράτησε με 1-0 του ουραγού Αήττητου Σπάτων και πέτυχε την 4η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι στο 17’ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Καπία, μετά από κόρνερ του Κάκκου, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο,τι δεν κατάφερε ο Καπία το έκανε ένα λεπτό αργότερα ο Αλέξανδρος Μασούρας. Ο 20χρονος μέσος εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο των αμυντικών του Αήττητου και με άπιστο σουτ έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ματθαίου στο 81’.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Καπίας, Χρούσιελ, Παντίδος, Μασούρας, Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο (90′ Λίτσκας), Άλεξιτς (73′ Ματθαίου).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Ηρακλής, Μάγκας, Σταματάκης (80′ Ν’ Γκομπά), Γροντής, Κασνέτση, Λάμπρου (46′ Καλογέρης), Χατζηιωαννίδης, Μαρουκάκης.

Κατέβασε… ρολά ο Καπούταγλης

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στα Χανιά ανάμεσα στον Κισσαμικό και την Παναχαϊκή. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει πάντως ικανοποιημένους τους Αχαιούς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Κολ στο 18’. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ωστόσο, είχε την τύχη να έχει σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακά του, Κωνσταντίνο Καπούταγλη, ο οποίος πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση και με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Λάζαρος Βαρδάκης): Λαζαρίδης, Τόλι (84’ Μαλόνγκα), Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης (30’ Σάλιακας), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αρναρέλλης (66’ Τεγούσης), Καραγιάννης, Ρίσκι, Αποστολόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος (66’ Πλέγας), Ελευθεριάδης, Κολ, Μπαστακός (72’ Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ