Με υπηρεσιακό τον Κατσαμπή η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα

Με υπηρεσιακό τον Κατσαμπή η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Τάσος Κατσαμπής επέβλεψε τη σημερινή (17/12) προπόνηση του Ηρακλή, η οποία ήταν και η τελευταία πριν το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιοι παρέμειναν εκτός κανονικού προγράμματος.

O Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τάσο Κατσαμπή να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και ενώ οι Κυανόλευκοι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης για τον επόμενο τεχνικό τους.

Εκτός δράσης για τον Γηραιό έμειναν οι Χρήστος Κουκόλης, Μάρκος Ντούνης και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης (18/12, 19:30) στο Καυτανζόγλειο, με τη 18άδα να αναμένεται να ανακοινωθεί λίγη ώρα προ της έναρξης.

Οι Θεσσαλονικείς διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στη φάση των 16 του Κυπέλλου. Εφόσον κερδίσουν τον ΠΑΣ, η πρόκρισή τους θα είναι δεδομένη, ενώ ο μόνος τρόπος για να προκριθούν με ισοπαλία απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη, είναι ο Ατρόμητος να ηττηθεί στο Περιστέρι από τη Θύελλα Καμαρίου, στο άλλο ματς του 1ου ομίλου.

Η βαθμολογία:

  1. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (7-1)
  2. Ατρόμητος 3 (7-3)
  3. Ηρακλής 3 (4-6)
  4. Θύελλα Καμαρίου 0 (0-8)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ