Άρης : Μπήκε ο Διαμαντόπουλος, τέσσερα τα προβλήματα

Άρης : Μπήκε ο Διαμαντόπουλος, τέσσερα τα προβλήματα

Ευχάριστο νέο ενόψει Κισσαμικού, η επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου για τον Άρη. Εκτός παραμένουν Μιλούνοβιτς, Τζανακάκης, Μπούρμπος και Πλατέλλας.

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής (1/12) ο Ελληνας επιθετικός κατάφερε να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Διαμαντόπουλος που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση, μπόρεσε να τις ξεπεράσει και να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/12, 15:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Μια σημαντική επιστροφή για τον Αρη, καθώς ο Ελληνας φορ είναι από τους κορυφαίους των κιτρινόμαυρων μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Εξάλλου το πρόγραμμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Από εκεί και πέρα, ο Λούκα Μιλούνοβιτς που ταλαιπωρείται από διάταση στο δικέφαλο ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας,
Οσον αφορά τον Μανώλη Τζανακάκη, ο δεξιός μπακ του Αρη ο οποίος «κουβαλάει» τον τραυματισμό του από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Παναχαϊκή (σχίσιμο στο δεξί κουτουπιέ, όπου τοποθετήθηκαν ράμματα) συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Τα προβλήματα όμως για τον Σπανό δεν σταματούν εδώ, καθώς εκτός έμεινε και σήμερα ο τιμωρημένος Βαγγέλης Πλατέλλας (ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό), ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στο δικέφαλο). Οσον αφορά τον Πλατέλλα, ο Ελληνας επιθετικός έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Κισσαμικό, συνεπώς έτσι κι αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέλος να πούμε ότι το Σάββατο (2/12), οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο Δασυγένειο. Με την προπόνηση αυτή ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ