«Βόμβα» Κισσαμικού στην Λάρισα: Έριξε «3άρα» στον Απόλλωνα!

«Βόμβα» Κισσαμικού στην Λάρισα: Έριξε «3άρα» στον Απόλλωνα!

Απίστευτη νίκη από τον ως τώρα προτελευταίο στη βαθμολογία Κισσαμικό με 3-0 μέσα στην Λάρισα επί του 2ου Απόλλωνα!

Τη νίκη της αγωνιστικής, ίσως και της… χρονιάς πέτυχε ο Κισσαμικός. Στο πλαίσιο της 10ης ημέρας της Football League, οι μέχρι πρότινος προτευλευταίοι Κρητικοί επικράτησαν με 3-0 του δεύτερου Απόλλωνα!

Μέγας πρωταγωνιστής ο Ρίσκι, που σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του, στο 19’ (κεφαλιά) το 36’ (προβολή) και το 82’ (πλασέ)!

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μια μαγική εμφάνιση, μπαίνοντας δυνατά στο ματς από την αρχή. Στο 19’ ο Ρίσκι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να πιστοποιεί την ανωτερότητά της ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Στο 33’ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ (σουτ Αποστολόπουλου) το οποίο τελικά σημείωσε τρία λεπτά αργότερα (46’) ξανά με τον Φινλανδό επιθετικό που έκανε το 2-0 με προβολή.

Στο 42΄ ο Κισσαμικός έφτασε κοντά στο 0-3, το σουτ όμως του Αρναρέλλη αποκρούστηκε από τον Μαντζάρη.

Στο Β΄ μέρος οι Χανιώτες διαχειρίστηκαν με επιτυχία το σκορ αυτό καθώς δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από την ομάδα του Μαρσέλο Τροϊζι.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Ρίσκι, ο οποίος στο 82΄ πανηγύρισε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, με πλασέ για το εμφατικό 3-0!

Στους 9 βαθμούς οι Κρητικοί, στους 20 παρέμειναν οι Θεσσαλοί.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (31′ Γαρυφαλλόπουλος, 68′ Καμπέρης), Χατζής, Σουλιώτης, Λουκάο, Καρατάσιος, Πολέτο, Μαρκολίνο, Τασιούλης (80′ Γκουντρουμπής).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Καραγεώργης, Τόλι, Φαζός, Γκίνη, Σελινιωτάκης (87′ Χαλκιαδάκης), Ρίσκι, Αποστολόπουλος (71′ Καραγιάννης), Αρναρέλλης (81′ Τεγούσης), Βρεττός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ