Απλήρωτος από τον Σεπτέμβριο ο Κλέιτον, έστειλε εξώδικο στον Ηρακλή

Απλήρωτος από τον Σεπτέμβριο ο Κλέιτον, έστειλε εξώδικο στον Ηρακλή

Ο Σίλβα Κλέιτον έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Ηρακλής, δηλώνοντας απλήρωτος από τη στιγμή που υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Γηραιό. Για μεμονωμένη περίπτωση κάνουν λόγο οι Κυανόλευκοι.

Ο Σίλβα Κλέιτον προκάλεσε αναταραχή στον Ηρακλή, στέλνοντας εξώδικο στη διοίκηση της ΠΑΕ, με αίτημα οι οφειλές προς τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχουν αποπληρωθεί εντός των επόμενων οκτώ ημερών.

Ο Γηραιός υποστηρίζει πως πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση, που μάλιστα θα διευθετηθεί άμεσα, τη στιγμή που ο 35χρονος δηλώνει πως δεν έχει λάβει κανένα μισθό από την ώρα που υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Κυανόλευκους στις 7 του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να τραβήξει το ζήτημα, εκτός βέβαια αν ο Ηρακλής αδιαφορήσει και δεν το τακτοποιήσει άμεσα.

Ο Κλέιτον έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 εμφανίσεις και έχει πετύχει 4 γκολ με τη φανέλα του Ημίθεου τη φετινή σεζόν, αγωνιζόμενος σε θέση μεσοεπιθετικού τόσο στη Football League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ