Πρόταση του Ηρακλή στον Νταβίντ Τόρες

Πρόταση του Ηρακλή στον Νταβίντ Τόρες

Ο Ηρακλής έχει καταθέσει πρόταση στον πρώην επιθετικό του Πλατανιά, Νταβίντ Τόρες, και βρίσκεται εν αναμονή της απάντησής του. Εναλλακτική ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο Ηρακλής έχει καταθέσει πρόταση στον πρώην επιθετικό του Πλατανιά, Νταβίντ Τόρες, και αναμένει την απάντηση του 32χρονου Ισπανού εντός των προσεχών ωρών.

Εφόσον η απάντησή του είναι αρνητική, οι Κυανόλευκοι της Θεσσαλονίκης θα στραφούν στην περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου, ενώ ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο προσέγγισης του Νίκου Κουσκουνά, που προσφάτως αποχώρησε από τη Δόξα Δράμας.

Ο Τόρες είχε φορέσει τη φανέλα των Χανιωτών από το καλοκαίρι του 2013 έως το αντίστοιχο του 2015, πριν επιστρέψει στην Ισπανία για χάρη της Αλαβές. Εν συνεχεία αγωνίστηκε κατά σειρά στις Αλκογιάνο, Χέρκουλες και Οντινιέντ, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με την τελευταία. Η περιπέτειά του στον Πλατανιά ήταν η πρώτη εκτός ισπανικού εδάφους.

Στη Super League είχε καταγράψει 60 εμφανίσεις, 17 γκολ και 9 ασίστ, ενώ φέτος έχει μετρήσει 17 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα της Οντινιέντ, που αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ