Αναβολές σε Αιγίνιο, Καλαμαριά, Δράμα! (pics)

Αναβολές σε Αιγίνιο, Καλαμαριά, Δράμα! (pics)

Τα παιχνίδια Δόξα Δράμας - Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπάτων και Αιγινιακός – Βόλος δεν θα διεξαχθούν λόγω της χιονόπτωσης των προηγούμενων ημερών

H σφοδρή κακοκαιρία στη βόρεια Ελλάδα οδήγησε στην αναβολή τριών αγώνων της 11ης αγωνιστικής για τη Football League. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως  οι αναμετρήσεις Αιγινιακός – Βόλος, Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπατών και Δόξας Δράμας- Καραϊσκάκης Άρτας αναβλήθηκαν καθώς το χιόνι έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο και δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

Μετά την αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον Καραϊσκάκη η οποία οδηγείται σε αναβολή, το ίδιο αναμένεται να γίνει με ακόμα δύο ματς.

 Ο λόγος για τα παιχνίδια Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπάτων και Αιγινιακός – Βόλος, καθώς τόσο το γήπεδο της Καλαμαριάς, όσο και το «Γιάννης Παραλυκίδης» είναι καλυμμένα από το χιόνι.

Οι ομάδες μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη είναι υποχρεωμένες να δώσουν το παρών και την Δευτέρα (7/1) στα γήπεδα, όπου και θα φανεί το εάν θα γίνουν ή όχι.

Σε περίπτωση που ούτε αύριο γίνουν τα ματς πάλι λόγω κακοκαιρίας, τότε θα οριστούν σε νέα ημερομηνία που θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ