Κέρκυρα – Πλατανιάς 1-0

Κέρκυρα – Πλατανιάς 1-0

Οι Φαίακες με γκολ του Τουράμ νίκησαν με 1-0 τους Κρητικούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον… συνήθη ύποπτο, Τουράμ, η Κέρκυρα επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά, για την 11η αγωνιστική της Football League και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Φαίακες, παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, βρήκαν τον τρόπο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Πλατανιά και πέτυχαν την 6η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα. Με αυτό το τρίποντο παρέμειναν στο -3 από την δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος χθες επικράτησε εκτός έδρας του Εργοτέλη με 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και απείλησαν στο 4’ με τον Σιατραβάνη και στο 5’ με τον Ζορμπά. Στη συνέχεια οι Χανιώτες ισορρόπησαν τον αγώνα και στο 31’ δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στα καρέ των γηπεδούχων. Ο Παπανικολάου πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 45’ η Κέρκυρα έκανε το 1-0 με τον Τουράμ. Ο Λινάρδος έκανε το γέμισμα, ο Τουράμ κέρδισε τους αμυντικούς τους Πλατανιά, έκανε την καρφωτή κεφαλιά και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Φαίακες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η Κέρκυρα ήταν σοβαροί, ήλεγξε το παιχνίδι και έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δ. Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Σιατραβάνης (90′ Σανδραβέλης), Ζορμπάς (58′ Νίκιτς), Λινάρδος, Ν. Κρητικός, Κόντος (78′ Βίλα), Τουράμ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Τάτσης): Γκοτζ, Ρουσσάκης (85′ Χ. Ποζατζίδης), Κόρτσταμ, Πουρζιτίδης, Ουές, Καραγκούνης, Μποσέτι (67′ Λάζιτς), Παπανικολάου, Τσαμούρης (67′ Σινγκ), Νίλι, Μπιανκόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ