Μπάχαλο στον Ηρακλή

Μπάχαλο στον Ηρακλή

Από το κακό στο χειρότερο πάει η κατάσταση στον Ηρακλή τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί η... μπάλα.

Η σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα και ελπίδες στον Ηρακλή. Αλλά η πορεία έδειξε πως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Τουλάχιστον άμεσα. Ο Γηραιός έκανε τη μία γκέλα μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, το ψάρι σε τέτοιες περιπτώσεις βρωμάει από το κεφάλι, όπως λέει και ο σοφός λαός. Στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει αναβρασμός. Τα οικονομικά προβλήματα είναι τόσα πολλά που η ομάδα της Μίκρας πλέον δεν μπορεί να βγάλει ούτε δελτία!

Παράλληλα, το κλίμα στα αποδυτήρια μυρίζει… μπαρούτι. Τα συνεχή «στραβοπατήματα» έχουν φέρει κόντρες μεταξύ των ποδοσφαιριστών και κανείς δεν κοιτάζει το γενικό καλό. Αλλά το πως θα σώσει τον εαυτό του.

Από τη μεριά της η διοίκηση είναι… απούσα και βλέπει εξ αποστάσεως τις όποιες εξελίξεις. Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έχουν κάνει καμία κίνηση, ώστε να οδηγήσουν και πάλι τον Ηρακλή με ηρεμία στην επόμενη μέρα. Την ώρα που όλα δείχνουν ότι το καράβι έχει ρότα προς τα… βράχια.

Ο μοναδικός που έχει πάρει πρωτοβουλίες, ώστε να βγάλει τον Ηρακλή από το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο είναι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Στάθης Καραντώνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ