Ηρόδοτος – Κέρκυρα 0-2

Ηρόδοτος – Κέρκυρα 0-2

Οι Φαίακες με γκολ των Τουράμ (64’) και Βίλα (79’) πέρασαν… αέρα από το Παγκρήτιο και «έπιασαν» στη δεύτερη θέση τον Απόλλωνα Λάρισας.

Με πρωταγωνιστή σε ένα ακόμα παιχνίδι τον Ροτζέριο Τουράμ, η Κέρκυρα επικράτησε στο Παγκρήτιο με 2-0 του Ηρόδοτου, για την 12η αγωνιστική της Football League.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων και στο 64’ άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Εμιλιάνο Βίλα στο 79’.

Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη και συνολικά 7η νίκη της Κέρκυρας στο φετινό πρωτάθλημα, με τους Φαίακες να φτάνουν 23 βαθμούς και να «πιάνουν» στη δεύτερη θέση τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος, πάντως, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, ο Ηρόδοτος ηττήθηκε για πέμπτο σερί παιχνίδι και αρχίζει να… βυθίζεται στη βαθμολογία. Τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση με 12 πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κυριάρχισε η Κέρκυρα, αλλά…

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο 20’ ο Κόντος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 26’ οι Φαίακες έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ του Κρητικού σταμάτησε στο δοκάρι του Κοσμερίδη, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Σιατραβάνη έφυγε άουτ. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Κέρκυρα να απειλεί, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.

Τουράμ και Βίλα καθάρισαν το ματς 

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Κέρκυρα στο 64’ να ανοίγει το σκορ με τον Τουράμ. Ο Μότα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 70’ ο Ηρόδοτος έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κονέ. Εννιά λεπτά αργότερα οι Φάιακες πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Εμιλιάνο Βίλα. Ο Κούρος έκανε τη σέντρα και ο Βίλα με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Κέρκυρα, σφραγίζοντας τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Χατζηλιάδης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Γραικός, Μουκίδης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (62′ Νύκταρης), Φραγκουλάκης, Κονέ, Αγγελούδης (75′ Σιαλμάς).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Ν. Κρητικός, Ζορμπάς (45′ Μότα), Κόντος (87′ Μίσκου), Λινάρδος, Σιατραβάνης (67′ Βίλα), Τουράμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ