Στον «αέρα» το Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας

Το χιόνι, αλλά και ο πάγος που συνεχίζει να έχει το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων σχεδόν μία ώρα προ της έναρξης του Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας, καθιστούν κάτι παραπάνω από αμφίβολη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Γιατί τα εκχιονιστικά δεν μπορούν να επέμβουν.


Στον «αέρα» το Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας | to10.gr

Το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων εξακολουθεί να είναι καλυμμένο με χιόνι, επομένως η διεξαγωγή του αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Football League (13/01, 15:00), ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας, βρίσκεται στον «αέρα».

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με τον πάγο που έχει δημιουργηθεί στο χορτάρι, καθιστούν σχεδόν αδύνατη την προσπάθεια αποχιονισμού, αφού ενδέχεται το χορτάρι του γηπέδου να υποστεί σοβαρότατη ζημιά. Ο τελικός λόγος φυσικά και ανήκει στον διαιτητή Καραντώνη. Το ματς θα μεταφερθεί ένα 24ωρο αργότερα σε περίπτωση πρώτης αναβολής και αν επέλθει δεύτερη, η τύχη του θα αφεθεί στα χέρια της διοργανώτριας αρχής.

Τα Τρίκαλα βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας και χρειάζονται βαθμούς για να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα, ενώ ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στη 2η θέση, στο -5 από τον πρωτοπόρο Βόλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο