Πλατανιάς – Αιγινιακός 3-0

Πλατανιάς – Αιγινιακός 3-0

Ο Πλατανιάς κέρδισε με 3-0 στον Αιγινιακό στα Χανιά και πλησίασε στο -1 τη δεύτερη θέση, μην επιτρέποντας στους Αιγινιώτες να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά την ήττα από την Κέρκυρα στο πρώτο ματς για το 2019 (1-0), ο Πλατανιάς επέστρεψε σε τροχιά ανόδου, επικρατώντας με 3-0 του Αιγινιακού στα Χανιά και πλησιάζοντας (έστω προσωρινά) στο -1 τη 2η θέση της βαθμολογίας της Football League, όπου βρίσκονται μαζί οι Φαίακες και ο Απόλλων Λάρισας (23 β.).

Τα γκολ πέτυχαν οι Τσαμούρης, Μπιανκόνι και Καραγκούνης, με τον πρώτο πάντως να «ξεκλειδώνει» την άμυνα των φιλοξενούμενων σχετικά αργά και συγκεκριμένα στο 66′, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη. Το δεύτερο τέρμα επιτεύχθηκε με σουτ του Μπιανκόνι, ύστερα από σέντρα του Τσακμάκη στο 77′, ενώ ο Καραγκούνης έγραψε το τελικό 3-0 με όμορφη ατομική ενέργεια στο 90′.

Όσο για τον Αιγινιακό, η ήττα αυτή σημαίνει ότι θα παραμείνει στον πάτο της κατάταξης και συγκεκριμένα στους εννέα βαθμούς, μαζί με τον Κισσαμικό και τον Αήττητο Σπάτων. Ακόμα και ένας βαθμός θα του ήταν αρκετός για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο παρότι ήταν αξιόμαχος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στην Κρήτη, δεν έμελλε να τα καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ