Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής, νίκες για Παναχαϊκή και Εργοτέλη

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής, νίκες για Παναχαϊκή και Εργοτέλη

Βόλος και Απόλλων Λάρισας κόλλησαν στο 1-1 στο ντέρμπι κορυφής της Football League, ώρα που Παναχαϊκή και Εργοτέλης προχώρησαν με νίκες επί των Πλατανιά και Αήττητο Σπάτων αντίστοιχα.

Ο φοβερός και τρομερός Βόλος συνέχισε το αήττητο σερί του στη Football League. Η ομάδα με την καλύτερη άμυνα αλλά και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας πέρασε αλώβητη και  από την Λάρισα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα. Ο Ηλιόπουλος μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ ο Απόλλωνας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ του Πολέτο Κόστα στο 69’.

Οι Λαρισαίοι στο τέλος της αναμέτρησης δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για νίκη μιας και ο Μαρκολίνο αποβλήθηκε στο 85’, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ στην αναμέτρηση και τον Βόλο (32β) να διατηρεί το +8 από τον δεύτερο Απόλλωνα (24β).

Στα άλλα ματς της ημέρας ο Κισσαμικός πέτυχε σημαντική νίκη (1-0) επί της ΑΕ Καραϊσκάκη με γκολ του Κουσκουνά στο 64’, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Football League, ενώ η Παναχαϊκή επιβλήθηκε 1-0 του Πλατανια στην Αγυιά (Ελευθεριάδης 82’) και ο Εργοτέλης νίκησε τον προτελευταίο Αήττητο Σπάτων με 3-1. Ο Έρφορντ να σκοράρει δις (23’, 37’), τον Σταματάκη να μειώνει σε 2-1 (54’) και τον Ροβίθη (75’) να διαμορφώνει το τελικό 3-1 σε ένα ματς που οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες μετά τις αποβολές των Μαζουλουξή (64’) και

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ