Ο Βοσνιάδης τα έχει… 400!

Ο Βοσνιάδης τα έχει… 400!

Στον αγώνα του Κισσαμικού με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Ελληνας τεχνικός συμπλήρωσε 400 αγώνες στην προπονητική του καριέρα με επαγγελματικές ομάδες.

Ο αγώνας του Κισσαμικού με την ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν ιδιαίτερος για τον Αλέκο Βοσνιάδη, καθώς ο τεχνικός του κρητικού συλλόγου συμπλήρωσε 400 αγώνες στην προπονητική του καριέρα με επαγγελματικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, στην πολυετή καριέρα του έχει κοουτσάρει σε 22 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκα, 166 στη Β’ Εθνική, 173 στην Γ’ Εθνική και 39 στο Κύπελλο Ελλάδας. Από το 2005 μέχρι σήμερα ο Βοσνιάδης έχει καθίσει στους πάγκους των ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαϊκού, Εορδαϊκού, Αναγέννηση Επανομής, Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα, Ηρακλή και Κισσαμικού.

Η έναρξη της φετινής σεζόν τον βρήκε στον πάγκο του Ηρακλή, ωστόσο, η συνεργασία του με τον Γηραίο έληξε άδοξα και πρόωρα, λόγω των τραγικών εμφανίσεων της ομάδας και τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών του συλλόγου. Πλέον βρίσκεται στον πάγκο του Κισσαμικού και μάλιστα σήμερα συνδύασε με νίκη το σπουδαίο επίτευγμά του. Οι Κρητικοί κέρδισαν 1-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης και ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 15 πόντους σε 13 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ