Κέρκυρα- Αιγινιακός 1-0

Κέρκυρα- Αιγινιακός 1-0

Μια ανάσα από τον πρωτοπόρο Βόλο έμεινε η Κέρκυρα η οποία κέρδισε με 1-0 τον Αιγινιακό. Δύσκολη επικράτηση για την Δόξα Δράμας κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό. Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν στην 14η αγωνιστική της Football League.

Η Κέρκυρα πέρασε από χίλια κύματα αλλά πήρε τελικά το «τρίποντο» απέναντι στον Αιγινιακό με γκολ από σέντρα σουτ του Κόντου.  Για αρκετά λεπτά φαινόταν πως η δεύτερη στη βαθμολογία Κέρκυρα θα έχανε έδαφος στην 14η αγωνιστική της Football League σε ματς από το οποίο οι Φαίακες έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Το παιχνίδι κρίθηκε εν πολλοίς από την αποβολή του πορτιέρε Κουτζαβασίλη για την Κέρκυρα στο 45+ επειδή βγήκε να διώξει την μπάλα εκτός περιοχής και την έπιασε με τα χέρια.

Στο 48′ η Κέρκυρα «άγγιξε» το γκολ με την κεφαλιά του Σιατραβάνη σε κενό τέρμα να περνά μόλις άουτ και στο 51′ μια κεφαλιά του Τουράμ δεν βρήκε στόχο. Στο 60′ είχε αποβολή και ο Αιγινιακός με τον Τσολακίδη να βλέπει 2η κίτρινη. Στο 65′ ο  Τουράμ σημάδεψε δοκάρι και στο 74ο λεπτό ο Κόντος ήταν σκόραρε για την Κέρκυρα με σέντρα σουτ. Στο 79′ ο Σιατραβάνης είχε σουτ στο δοκάρι. Και το πολύτιμο 1-0 για τους Φαίακες παρέμεινε ως το τέλος!

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Αναστασίου (45+2′ Αθανασόπουλος), Θεοδωράκης, Σανδραβέλης, Ν. Κρητικός, Νίκιτς, Κόντος, Μότα, Σιατραβάνης, Τουράμ.

Αιγινιακός (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (40′ Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Γρανάδος, Πολύζος, Πιαστόπουλος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0

Η αναμέτρηση της Δόξας με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, κρίθηκε από το γκολ του Κρητικού στο 40ο λεπτό με προσπάθεια από το ύψος του πέναλτι μετά από συνεργασία των Πέρεθ και Πατράλη. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Πέρεθ τραυματίστηκε σοβαρά δημιουργώντας πρόβλημα στους γηπεδούχους. Στο 85′ ο ΑΟΧ Κισσαμικός είχε δοκάρι με τον Σιμόν και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Κρητικός (64′ Σαμπανίδης), Μάρτινς (61′ Λεμονής), Σιώπης, Καψάλης, Πέρεθ (46′ Δούμτσιος), Μπαϊκαρά, Μακρής και Πατράλης.

ΑΟΧ / Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ (84′ Σίμον), Παπαχρήστος (46′ Τόλι), Σάλιακας, Φάζος, Γκίνη, Μουμίν, Ρίσκι, Αρναρέλλης (77′ Κάσσος), Βρεττός και Κουσκουνάς.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1

Με αριθμητικό μειονέκτημα αγωνίστηκαν τα Τρίκαλα καθώς στο 28′ ο Ράντι αποβλήθηκε για αγκωνιά σε αντίπαλό του. Είδε την δεύτερη κίτρινη και ανάγκασε την ομάδα του να αγωνιστεί με 10. Στο 35ο λεπτό η μπάλα έφτασε στον Ταμπάκη που με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0). Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν σε 1-1 στο 50′ με φάουλ του Τριανταφυλλάκου που βρήκε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Με τι δύο ομάδες να συμβιβάζονται με την ισοπαλία (1-1).

Αήττητος Σπάτων (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Μάγκας, Ηρακλής, Λάμπρου, Καζνέτσι, Λύρας, Κατσέρης (79′ Κοκκόρης), Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης και Ταμπάκης (69′ Πλαβούκος).

ΑΟ Τρίκαλα (Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκοτοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (39′ Ζακουανί – 73′ Σμυρλής), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Καπός και Συμελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΣΠΑΡΤΗ 1-0

Ο Απόλλων Πόντου επικράτησε 1-0 της «πληγωμένης» Σπάρτης. Για τον Απόλλωνα Πόντου επικίνδυνος ήταν ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Ολαϊτάν, με το γκολ που έκρινε τον αγώνα να έρχεται τελικώς στο 93ο λεπτό από τον Κυβελίδη.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Δαλιανόπουλος (46′ Αγτζίδης – 80′ Δημητριάδης), Σουντουρά, Πουρτουλίδης, Λουφάκης (46′ Κυβελίδης), Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης, Βλάχος και Ολαϊτάν.

Σπάρτη (Σταματόπουλος): Πάντος, Φραγκούλης, Καλούσης, Τιέντσε, Κολτσίδας, Ζαχαριουδάκης (60′ Γκιάτας), Νάτσης, Κωνσταντόπουλος, Παυλής, Κοζάκης και Καινούργιος.

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0

Ο Χρήστος Τζιώρας οδήγησε τον Καραϊσκάκη Άρτας σε τρίποντο – χρυσάφι με 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη. Στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο οι «πράσινοι» έκαμψαν την αντίσταση του Εργοτέλη. Ο Παντίδος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Εργοτέλη στο 12′, αλλά στο 36′ ο Χρήστος Τζιώρας έπειτα από σέντρα του Βουκμίροβιτς πετάχτηκε μέσα στην περιοχή και με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Άρτας. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ ως το τέλος και ισοβαθμούν με τον Ηρακλή στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Παντίδος, Χούσος (86′ Χρούσιελ), Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (57′ Μασούρας), Γυφτοκώστας (70′ Άλεξιτς), Κάκκο, Τζιώρας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας, Προβυδάκης (46′ Μπουρσέλης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Κουατένγκ (46′ Ιατρούδης), Καπνίδης (64′ Ροβίθης), Έφορντ.

Εδώ η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ