Ηρόδοτος – Παναχαϊκή 0-1

Ηρόδοτος – Παναχαϊκή 0-1

Με σκόρερ τον Μιχάλη Μπαστακό, η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 του Ηρόδοτου στη Κρήτη για την 14η αγωνιστική της Football League, πετυχαίνοντας τη πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο Ηρόδοτος φιλοξένησε την Παναχαϊκή στην Κρήτη και το Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Football League. Οι Πατρινοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με τον Μιχάλη Μπαστακό και ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας ευκαιρίες με τους Αργυρόπουλο (22’), Κυνηγόπουλο (62’) και Πλέγα (64’).

Το γκολ δεν ήρθε και μάλιστα οι ροσονέρι λίγο έλειψε να δεχθούν την ισοφάριση στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης αλλά ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, Σούλης, αρνήθηκε το γκολ στον Σιαλμά τόσο στο 68’ όσο και στο 73’, με το 1-0 ωστόσο να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους.

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κασμερίδης, Γραικός, Ζιώγας (31′ Τουγλής), Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Αργκιλέσι, Μουκίδης (78′ Αμαραντίδης), Νύκταρης, Ζαμπορόφσκι (59′ Αγγελούδης), Γκούφας, Σιαλμάς

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Κολ (60′ Μουστακόπουλος), Ελευθεριάδης (68′ Μαυριάς), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (75′ Μωραΐτης).

Διαιτητής: Κατοικος (Αθηνών)
Βοηθοί: Καλλης (Ανατολικής Αττικής), Πλακας (Δυτικής Αττικής)
Κίτρινες: Ελευθεριάδης, Πλέγας
Κόκκινες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ