«Ξεπουλήσατε την Παναχαϊκή»

«Ξεπουλήσατε την Παναχαϊκή»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, Navajo Antifa, με ανακοίνωσή τους εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση προς τη διοίκηση της ομάδας για την είσοδο του Δημήτρη Δρόσσου στο Δ.Σ της ΠΑΕ.

Ανεπιθύμητη φαίνεται πως ήταν η είσοδος του Δημήτρη Δρόσσου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή για το μεγαλύτερο τμήμα του κοινού της ομάδας. Οι οπαδοί δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια για την συμμετοχή του…απρόσκλητου επισκέπτη στα διοικητικά των «κοκκινόμαυρων» και εξέδωσαν ανακοίνωση – επίθεση προς την ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι της αχαϊκής ομάδας Navajo Antifa προχώρησαν σε κατηγορίες κατά των μετόχων, κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της ομάδας από μέρους τους, ενώ στάθηκαν και στην…ανικανότητα του Δρόσσου να διατηρήσει ακέραιο όποιον σύλλογο αναλαμβάνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι ΚΥΡΙΟΙ» μέτοχοι,

Όχι μόνο αθετήσατε τον λόγο σας προς τον «κοκκινόμαυρο» λαό,

Όχι μόνο αφήσατε την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ έρμαιο στο βωμό των σάπιων πολίτικων σας παιχνιδιών (παιχνίδια που μόνο με ΜΟΝΟΠΟΛΗ μπορούν να συγκριθούν για να μην κοροϊδευόμαστε),

Όχι μόνο βάλατε το προσωπικό σας συμφέρον και τον εγωκεντρισμό σας πάνω από τις αξίες της ομάδας και την πρόοδο της,

Όχι μόνο κρύβεστε τόσο καιρό πίσω από τον ιδρώτα και τον κόπο της ομάδας και αυτών που δουλεύουν καθημερινά στο γήπεδο για να κρατήσουν την «ΠΑΝΑΧΑ» εκεί που πρέπει…

Αλλά τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ να ξεπουλήσετε την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Και μάλιστα σε ΠΟΙΟΝ; Σε αυτόν που αγόραζε ομάδες μπάσκετ (όχι μια, όχι δυο, όχι τρεις, αλλά τέσσερις φορές) και κατάφερε και τις ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΕΣ!

Σε αυτόν που μπήκε φυλακή για υπεξαίρεση μισού εκατομμυρίου από την εμπλοκή του με στοιχηματική εταιρία στη Μάλτα!

Σε έναν ακόμα »Αξιότιμο ΚΥΡΙΟ» σαν και του… λόγου σας. Τέλος τα ψέματα. Ο Δρόσος είναι τόσο ανεπιθύμητος όσο κι εσείς που του βγάλατε στο σφυρί την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, αφού όπως αποδείχτηκε, δεν μπορείτε ούτε στο ελάχιστο να σταθείτε άξιοι πρεσβευτές του ειδικού βάρους του ονόματος και της φανέλας 128 χρόνων ιστορίας. Προσέξτε γιατί μέχρι τώρα «παίζατε» εσείς.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!

«ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ»

Πατρίδα μας όλη η γη, χίλιες ζωές ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Navajo Antifa

Υ.Σ.1: ΑΡΔ
Υ.Σ.2: Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ