Ηττήθηκε στην Πάτρα η Κέρκυρα, στο +9 ο πρωτοπόρος Βόλος

Ηττήθηκε στην Πάτρα η Κέρκυρα, στο +9 ο πρωτοπόρος Βόλος

Ο Βόλος πέτυχε ακόμα μια νίκη επί του Αήττητου Σπάτων με 3-1 και ξέφυγε κι άλλο στην κορυφή του πρωταθλήματος, καθώς η Κέρκυρα έχασε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 1-0.

Ο Βόλος συνεχίζει να κερδίζει, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Αήττητου Σπάτων και μεγάλωσε τη διαφορά του από τη δεύτερη Κέρκυρα, αλλά και από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι με τον Πέντα στο 11ο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Ταμπάκη. Παρόλα αυτά ο Βόλος είχε τον πλήρη έλεγχο στην αναμέτρηση και πίεσε μετά την ισοφάριση και μόλις στο 26ο λεπτό πήρε και πάλι το προβάδισμα με σκόρερ τον Ηλιόπουλο. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς όμως δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς μέχρι το 70 λεπτό όπου ο Λούκας Γκαρσία έκανε το 3-1 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Βόλου.

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή έκανε ένα τεράστιο δώρο στον Βόλο, καθώς νίκησε την Παναχαϊκή με 1-0 και έδωσε την ευκαιρία στον Βόλο να ξεφύγει με 9 βαθμούς από την ομάδα των Επτανήσων. Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ελευθεριάδης στο 55ο λεπτό.

Στη Λάρισα ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Ηρόδοτο όπου και αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1, χάνοντας κι αυτός έδαφος στη μάχη της ανόδου. Ο Απόλλων Λάρισας άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όμως ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με νίκη, ο Ηρόδοτος στάθηκε πολύ καλά και έκλεψε τον βαθμό με σκόρερ τον Γιαλούση στο 39ο λεπτό και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη για πρώτη φορά φέτος.

Νίκες για Εργοτέλη, Κισσαμικό και Σπάρτη, χωρίς σκορ Τρίκαλα και Καραϊσκάκης

Ο Εργοτέλης πέτυχε μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας με 2-0 κι έφτασε τους 23 βαθμούς ξεπερνώντας τη Δόξα που έμεινε στους 22. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο ματς όμως δεν μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα, ώσπου στο 73′ ο Ροβίθης ξεκλείδωσε το ματς για τους κίτρινους. Στο 90΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν και πέναλτι που εκτέλεσε εύκολα ο Έφορντ κι έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη.

Στη Σπάρτη η ομώνυμη ομάδα νίκησε τον τελευταίο Αιγινιακό με 1-0 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 14 βαθμούς, δύο λιγότερους από το να βγει στην επικίνδυνη ζώνη. Χρυσός σκόρερ για τους Πελοποννήσιους ήταν ο Τίραρντ στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τρίκαλα και ΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο πιο μέτριο παιχνίδι της ημέρας. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Πλέον τα Τρίκαλα παρέμειναν στους 14 βαθμούς και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε στους 18 βαθμούς.

Τέλος με νίκη συνέχισε ο Κισσαμικός τις υποχρεώσεις του στη Football League, καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Απόλλωνα Πόντου στην Κρήτη, στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 15η αγωνιστική. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους πέτυχε ο Κουσκουνάς στο 14ο λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ