Ηρακλής: Ανησυχία για τους Περόνε και Κουτρομάνο

Ηρακλής: Ανησυχία για τους Περόνε και Κουτρομάνο

Οι δυο ποδοσφαιριστές του «Γηραιού» αποχώρησαν τραυματίες στο ματς με τον Πλατανιά και αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις για την διαπίστωση της ζημιάς.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή για τους τραυματισμούς των Περόνε και Κουτρομάνο. Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, καθώς αμφότεροι αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού που τους ανάγκασε να αντικατασταθούν πριν τη λήξη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουτρομάνος αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 35′ μετά από δυνατή μονομαχία με αντίπαλό του. Ο 32χρονος αναμένεται να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις την Τρίτη (05/02) ώστε να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος.

Από την άλλη, η περίπτωση του Περόνε προβληματίζει περισσότερο το επιτελείο των «κυανόλευκων». Ο Αργεντινός αποχώρησε τραυματίας στο 79′ της αναμέτρησης με τους Κρητικούς και υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί θλάση. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο αποδειχθεί αληθές, ο Ηρακλής αναμένεται να στερηθεί για αρκετό διάστημα τον πρώτο του σκόρερ στη φετινή Football League.

Ο 35χρονος θα υποβληθεί σήμερα (04/02) σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια ο τραυματισμός του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ