Άρης: Υποψήφιος καλύτερος ξένος ο Σόουζα (pics)

Άρης: Υποψήφιος καλύτερος ξένος ο Σόουζα (pics)

Ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε τις επιλογές για τη σεζόν 2017-18 που θα διεκδικήσουν βραβείο στην 37η γιορτή του.

Τα ετήσια βραβεία του θα απονείμει ο ΠΣΑΠ στην 37η γιορτή του την ερχόμενη Τρίτη (12/02) σε πολλές κατηγορίες, μεταξύ αυτών και σε εκείνη του καλύτερου ξένου παίκτη της Football League για τη σεζόν 2017-18. Κατόπιν ψηφοφορίας των μελών του, ένα από τα ονόματα που θα διεκδικήσει τον συγκεκριμένο τίτλο είναι του Ούγκο Σόουζα. Αντίπαλοι του Πορτογάλου αμυντικού του Άρη είναι οι Ούγκο Κάιπερς (Εργοτέλης) και Ζαν Μπατίστ Λεό (ΑΟΧ Κισσαμικός)

Να σημειωθεί ότι ο Άρης έχει υποψηφιότητα και στην κατηγορία του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή της Football League με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος δεν ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στο δυναμικό του, με την τριάδα να συμπληρώνεται από τους Δημήτρη Μάνο (ΟΦΗ) και Θανάση Ντίνα (ΑΟ Τρίκαλα-ΟΦΗ).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος ξένος της Football League» για τη σεζόν 2017/18, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Football League, είναι οι Ούγκο Κάιπερς (Εργοτέλης), Ζαν Μπατίστ Λεό (Α.Ο.Χ. Κισσαμικός) και Ούγκο Σόουζα (Αρης). #psap #psapawards #37ηΓιορτήΠοδοσφαιριστή #bestforeignplayer #footballleague #fifpro #Nova

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PSAP (@psap1976) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ