Εργοτέλης – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0

Εργοτέλης – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0

Ο Εργοτέλης επικράτησε του Κισσαμικού με 1-0, παίρνοντας τη νίκη στο Κρητικό ντέρμπι και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Και οι δυο είχαν πάρει την απαραίτητη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, ώστε να μπορούν να αναμετρηθούν με ανεβασμένη ψυχολογία στο μεταξύ τους ντέρμπι. Ο Εργοτέλης έβλεπε τετράδα με θετικό αποτέλεσμα, ενώ ο Κισσαμικός είχε μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το κίνητρο ήταν υψηλό και για τους δυο συλλόγους, όμως στο τέλος, ο ένας χαμογέλασε.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυναμικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως φτάσαμε μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για να δούμε αξιόλογη φάση από τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, ο Κούατενγκ έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε μπροστά από όλους προ κενής εστίας , μέχρι να βρεθεί τελικά στο κεφάλι του Έφορντ, ο οποίος την έστειλε άουτ.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην κατάφεραν να σκοράρουν στο τέλος του πρώτου μέρους, όμως το πέτυχαν στις αρχές του δευτέρου. Στο 46′ ο Τσέλιος έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0. Ο Κισσαμικός προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Ρίσκι στο 65′ να μην μπορεί να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ στο 73′ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όμως ο Κάσσος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Εργοτέλη να κάνει αλματώδης βήμα προς την πρώτη τετράδα, ενώ ο Κισσαμικός, μαζί με το ντέρμπι έχασε την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τη 10η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ