Ηρακλής – Κέρκυρα 1-1

Ηρακλής – Κέρκυρα 1-1

Ηρακλής και Κέρκυρα κόλλησαν στο 1-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Football League, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν.

Ο Ηρακλής υποδέχτηκε στη Θεσσαλονίκη την Κέρκυρα σε ένα ματς που ήθελε τη νίκη για να κρατήσει επαφή με τις πρώτες δύο θέσεις και να έχει μαθηματικές ελπίδες για να παλέψει για την άνοδο στη Superleague. Από την άλλη και η Κέρκυρα καιγόταν για τη νίκη για να μείνει στο κατόπι του 2ου Απόλλωνα Λάρισας.

Προς στιγμής το πλάνο του Ηρακλή έμοιασε να δουλεύει μιας και ο Περόνε άνοιξε το σκορ στο 21’, αλλά οι γηπεδούχοι με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισαν με τον Κρητικό (46’) και έκαναν τα πάντα περισσότερο για να μη χάσουν από τους Ηρακλειδείς, παρά για να νικήσουν, πράγμα που κατάφεραν στο τέλος.

Το τελικό 1-1 βρίσκει τελικά τον Ηρακλή 8ο (23 βαθμοί) και στο -10 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, ενώ και η Κέρκυρα με την τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη έπεσε στην 3η θέση (30 βαθμοί) και βλέπει από το -3 τον Απόλλωνα που έχει 33.

Ηρακλής: Καχριμάν, Βιτλής, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας, Ορφανίδης, Καθάριος (70΄ Μπορίκο), Κλέιτον, Περόνε (30΄ Νιάμπουγιου)

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σιανδραβέλης, Χαντάκιας, Ιωάννου, Κούρος, Κρητικός, Νίκιτς, Λινάρδος (78΄ Αποστολίδης), Κόντος (64΄ Ζορμπάς), Τουράμ, Πασάς (93΄ Θεοδωράκης)

 

Στα άλλα ματς της ημέρας για την 17η αγωνιστική, οι πρωτοπόροι Βόλος και Απόλλων Λάρισας προχώρησαν με εντός έδρας νίκες επί των Δόξα Δράμας και Αιγινιακού αντίστοιχα, ενώ το διπλό της ημέρας πέτυχε η Παναχαϊκή που πέρασε από την Σπάρτη με 3-2 σε ένα χορταστικό ματς.

Αναλυτικά τα σκορ των υπόλοιπων αναμετρήσεων:

Αήττητος Σπάτων – Ηρόδοτος 1-1

Απόλλων Λάρισας – Αιγινιακός 3-1

Βόλος – Δόξα Δράμας 2-1

Πλατανιάς – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

Σπάρτη – Παναχαϊκή 2-3

Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ