Μυροφορίδης για Ρόκα, Παπαδόπουλο και Θεοδωρίδη

Μυροφορίδης για Ρόκα, Παπαδόπουλο και Θεοδωρίδη

Ο Παύλος Μυροφορίδης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων μίλησε για τους Τομ Παπαδόπουλο, Ηλία Θεοδωρίδη, Μανουέλ Ρόκα και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στον Γηραιό.

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στους «κυανολεύκους» μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν φέρει την ομάδα μακριά από τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis ο Παύλος Μυροφορίδης:

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή: «Δεν μπορείς να πεις ευτυχώς έφυγα από μια ομάδα. Ο Ηρακλής είναι σε μια κατάσταση που όλοι κάτι έχουν προσφέρει. Και ο Ρόκα αναμόρφωσε την ομάδα, και ο Θεοδωρίδης έβαλε πλάτη σε πολλά. Πρέπει να τα βρουν οι δυο τους, αν όχι δεν προχωρά το έργο».

Για το «βέτο» Θεοδωρίδη για Ρόκα: «Ο Ηλίας Θεοδωρίδης, για να τα βάλουμε στη σειρά, είναι δυνατός οικονομικά επιχειρηματίας, ήταν παλιά πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα και βοηθά τον Ηρακλή. Πρέπει να αξιολογηθεί η κατάσταση. Είναι μεγάλα παιδιά, όλοι ξέρουν το συμφέρον της ομάδας, πρέπει να τα βάλουν κάτω και να προχωρήσουν. Δεν είναι μια απόφαση που την παίρνει ένας. Αφού έβαλε χρήματα στον Ηρακλή ο Θεοδωρίδης πρέπει να συναποφασίσουν με τον Παπαδόπουλο. Δεν μπορεί σε τρεις εβδομάδες ο προπονητής να ξέχασε να είναι προπονητής. Ο προπονητής που πριν τρεις εβδομάδες κέρδισε στον Βόλο ξέχασε να είναι προπονητής; Ο καθένας πρέπει να καταλάβει το ρόλο του».

Για το αν ο Θεοδωρίδης πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του: «Πρέπει να βρουν το ρόλο τους. Ο προπονητής είναι προπονητής. Ή τον εμπιστεύεσαι ή όχι. Μπορεί να πεις δεν κάνει σαν προπονητής. Αυτό είναι άλλο. Εγωισμοί στο ποδόσφαιρο δεν χωρούν. Στο ποδόσφαιρο χωρά η καθαρή άποψη. Μπορείς ή δεν μπορείς».

Για το αν μπορούν να συνυπάρξουν Θεοδωρίδης και Ρόκα: «Δεν με ενδιαφέρει. Δικό τους πρόβλημα. Ο Ηρακλής έχει κάποιους ανθρώπους που τον διοικούν, έχει κάποιους ανθρώπους που συμμετέχουν σε μια προσπάθεια. Δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι με όλους. Πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι. Τα βρίσκουν προχωρούν ή δεν τα βρίσκουν γεια σας».

Για το ραντεβού του Σαββάτου (23/2) στο οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση: «Πόσο ωραίο είναι για μια ομάδα που θα τη βρίζουν όλοι την Κυριακή αν δεν κερδίσει να ασχολείται όλη την εβδομάδα με το “ή εγώ ή αυτός”. Πώς να παίξει η ομάδα έτσι; Την Κυριακή θα είναι άχρηστοι όλοι».

Για το ποιος φταίει που διαιωνίζεται η κατάσταση: «Δεν ξέρω ποιος φταίει και δεν με ενδιαφέρει. Μεγάλα παιδιά είναι, να κάτσουν στο τραπέζι να βγάλουν άκρη. Δεν μπορεί σε μια ομάδα ο προπονητής με τον άνθρωπο του προέδρου να μη μιλούν».

Για την παρορμητικότητα του Θεοδωρίδη: «Ο Ηλίας Θεοδωρίδης πέρα από το ότι είναι ισχυρός οικονομικά έχει αυτήν την προσωπικότητα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους».

Για το αν τον απογοητεύει η εικόνα του Ηρακλή και την παρουσία χιλιάδων φιλάθλων στον αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ: «Δεν με απογοητεύει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Εγώ κρατώ μια εικόνα από χθες που θεωρώ ότι είναι η εικόνα της χρονιάς. Αυτό που έγινε χθες με την παρουσία 10 χιλιάδων κόσμου στην Κ19 είναι το γεγονός της χρονιάς. Αυτό θεωρώ εγώ γεγονός της χρονιάς και όχι ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει το Πρωτάθλημα ή αν τα βρουν ο Θεοδωρίδης με τον Ρόκα. Ξέρετε τι είναι ένα παιδί 18-19 χρονών που έχει μάθει να παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων να βλέπει 10 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ