Θεοδωρίδης: «Ήρθα να κάνω την ομάδα μεγάλη»

Θεοδωρίδης: «Ήρθα να κάνω την ομάδα μεγάλη»

Τις φιλοδοξίες του για τον Ηρακλή αποκάλυψε ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος του Γηραίου, Ηλίας Θεοδωρίδης. Τι είπε για τον Ρόκα, αλλά και την συνεργασία του με τον Παπαδόπουλο

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως από την στιγμή που ανέλαβε το πόστο του υπευθύνου του αγωνιστικού τμήματος του Ηρακλή και μίλησε για όλα όσα αφορούν την καθημερινότητα του Γηραιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Ηρακλής στην συνέντευξη Τύπου των «κυανόλευκων»:

Στο αρχικό του σχόλιο είπε: «Ο Ηρακλής είναι μεγάλος σύλλογος και θέλει πάρα πολύ δουλειά, αλλά αποφάσισα να είμαι δίπλα στον πρόεδρο, από την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Υπήρχαν πολλές δυσκολίες, έγιναν λάθη, αλλά δώσαμε την ψυχή μας για την ομάδα. Είμαστε σε δύσκολη θέση. Προσωπικά, επειδή δέχομαι επιθέσεις θα ήθελα να είμαστε όλοι ενωμένοι, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν ήρθα ούτε να παίξω, ούτε να κάνω χατίρια. Ήρθα να κάνω την ομάδα μεγάλη, αυτή είναι η δουλειά μου».

Αν διαταράχθηκε η σχέση Θεοδωρίδη-Παπαδόπουλου μετά το επεισόδιο με Ρόκα: «Δεν ήταν σωστή η κίνηση μου ζήτησα συγγνώμη από όλους, έγιναν πράγματα που δεν ταιριάζουν στο πρεστίζ μας δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά γίνει κάτι παρόμοιο. Όλα έγιναν κάτω υπό πίεση και στην ένταση της στιγμής».

Ποιος ήταν ο στόχος της ομάδας όταν ήρθε ο Ρόκα στον Ηρακλή: «Στην πρώτη μας συνάντηση με τον Ρόκα του μετέφερα πως ο στόχος ήταν η πρώτη η δεύτερη θέση. Με τον Ρόκα έχουμε μια άψογη συνεργασία, ο ερχομός του έφερε συσπείρωση και με την εισροή νέων παικτών έπρεπε να δέσει την ομάδα. Ο σχεδιασμός για του χρόνου είναι άλλο θέμα, ο στόχος του Ηρακλή πρέπει να είναι η άνοδος».

Για την συνεργασία του Παπαδόπουλου με τον Θεοδωρίδη και το μελλοντικό σχεδιασμό: «Να δούμε την εξέλιξη που θα έχουν τα πρωταθλήματα , από την εμπειρία μου πιστεύω πως όλοι πρέπει να κινηθούν στο ίδιο πλαίσιο.

Ο Ηρακλής πρέπει να γίνει όπως παλιά να έχει 15.000 κόσμο, αν μείνω στην ομάδα θα δώσω την ψυχή μου για αυτό. Δεν ανέφερα ποτέ ότι θα φύγει ο Ρόκα, μετά το περιστατικό πήρα τον πρόεδρο τηλέφωνο είπαμε ότι δεν είμαστε καλοί στο αγωνιστικό κομμάτι. Αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσει ο Ρόκα στον πάγκο της ομάδας. Οικονομικά βοηθάω την ομάδα από την Γ’ Εθνική, ενώ βοήθησα και στις μεταγραφές με Μυροφορίδη».

Για το εάν έχουν γίνει λάθη από την διοίκηση: «Ξέρω ότι είμαι σε μια ομάδα, γνωρίζω το μέγεθος της ομάδας και δεν έπαιρνα αποφάσεις στο διοικητικό κομμάτι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι επειδή κάποιος ήταν 20-25 χρόνια στην ομάδα, ότι ταιριάζει. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Πως θα μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει μπροστά, χωρίς προβλήματα: «Ο Ηρακλής είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, εγώ μόνος μου δεν μπορώ ο πρόεδρος μόνος του δεν μπορεί. Πρέπει να είμαστε ομάδα, να ενωθούμε για το καλό του Ηρακλή όλοι αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε το καλό του».

Για το ποια είναι η συμφωνία του Θεοδωρίδη με τον Παπαδόπουλο: «Έχω κάνει μια συμφωνία με τον πρόεδρο και εφόσον το έχω υποσχεθεί θα το κάνω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ