Ηρακλής – Παναχαϊκή 0-0

Ηρακλής – Παναχαϊκή 0-0

Ηρακλής και Παναχαϊκή έμειναν ισόπαλοι (0-0) στο Καυτανζόγλειο, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δυο ομάδες. Πέρασε από την Σπάρτη ο Απόλλων Λάρισας (0-2), γλίτωσε τον βαθμό η Κέρκυρα στις καθυστερήσεις στον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης (1-1). Νίκη για τον Αήττητο Σπατών κόντρα στον Αιγινιακό με 1-0.

Ηρακλής και Παναχαϊκή έμειναν ισόπαλοι (0-0) στο Καυτανζόγλειο, αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δυο ομάδες, οι οποίες είχαν από μια καλή στιγμή για να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες πρώτα να καλύπτουν τα νώτα και μετά να δείχνουν τις επιθετικές πρωτοβουλίες τους. Αυτοί που προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης ήταν οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Σούλη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε κατά πολύ ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις ευκαιρίες για τις δυο ομάδες να είναι μηδαμινές. Ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Σούλη, επιχειρώντας να το κάνει μόνο με μακρινά σουτ των Ντούνη, Βιτλή και Παυλίδη.

Ωστόσο, αυτοί που έχασαν την μεγάλη ευκαιρία ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Μωραϊτη στο 82′ να νικιέται από τον Καχριμάν, με τον Σέρβο τερματοφύλακα να κρατάει το μηδέν στην εστία του και τον βαθμό για την ομάδα του.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Καχριμάν, Βιτλής, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόιθ, Καθάριος, Καζναφέρης, Κλέιτον, Ντούνης, Παυλίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Μπαστακός, Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης.

Σπάρτη – Απόλλων Λάρισας 0-2

Ο Απόλλων Λάρισας κάνοντας τα βασικά στον αγώνα κόντρα στην Σπάρτη, πήρε μια πολύτιμη νίκη, αυξάνοντας την διαφορά από την δεύτερη θέση και την Παναχαϊκή στους τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα της Θεσσαλίας άνοιξε το σκορ με τον Σκούπρα στο 59΄, λύνοντας αυτός τα πόδια των συμπαικτών του. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και με το γκολ του Λουκάο στο 87΄ κλείδωσαν την νίκη και το τρίποντο.

ΑΕ Καραϊσκάκης – Κέρκυρα 1-1

Ακόμη πιο πίσω έμεινε η Κέρκυρα. Ο Τζιώρας άνοιξε το σκορ για τον γηπεδούχο Καραϊσκάκη στην Άρτα, το μόνο που κατάφεραν οι Φαίακες ήταν να σώσουν το βαθμό στην εκπνοή. Το έκαναν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Πασά, υποχώρησαν στην πέμπτη θέση, σε απόσταση πέντε βαθμών από τη δεύτερη.

Αήττητος Σπάτων – Αιγινιακός 1-0

Η εκτέλεση πέναλτι του Λύρα στο 40ό λεπτό αρκούσε στον Αήττητο για να πανηγυρίσει τη νίκη (1-0) στα Σπάτα επί του ουραγού, Αιγινιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ