Εργοτέλης – Βόλος 2-0

Εργοτέλης – Βόλος 2-0

Ο παθιασμένος Εργοτέλης κατάφερε να επικρατήσει του άνευρου Βόλου με 2-0, και να τον υποχρεώσει στην τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Νίκη του Απόλλωνα Λάρισα κόντρα στον Ηρακλή με 1-0, ο οποίος μείωσε την διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Βόλος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Super League, πλέον νιώθει την καυτή ανάσα του Απόλλωνα Λάρισας στον σβέρκο του. Ο πρώτοπορος της βαθμολογίας άφησε βαθμούς και στην Κρήτη μετά την ήττα από τον Εργοτέλη με 2-0, ενώ ο Απόλλωνας μετά την νίκη επί του Ηρακλή (1-0),ο οποίος παραπαίει στο πρωτάθλημα, έδωσε νέο ενδιαφέρον, μειώνοντας στην διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Εργοτέλης – Βόλος 2-0

Ο Εργοτέλης το ήθελε περισσότερο και το πήρε. Η ομάδα της Κρήτης πραγματοποίησε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και με τα γκολ του Ροβίδη στο 53΄ και του Έφορντ στο 63΄ πήρε την νίκη, βάζοντας τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων παιχνιδιών χωρίς νίκη. Από την άλλη, ο Βόλος έμεινε χωρίς το θετικό αποτέλεσμα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Παναχαϊκή – Αήττητος Σπατών 2-1

Η ομάδα της Πάτρας έκανε το καθήκον της και επικράτησε του Αήττητου Σπατών με 2-1, βάζοντας πλώρη για την δεύτερη θέση. Οι Πατρινοί προηγήθηκαν πέντε λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου ημίχρονου με τον Κολ. Στο 51΄ ο Παπατόλιος έκανε το 2-0 για την ομάδα του, βάζοντας έτσι στέρεες βάσεις για την νίκη της. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δόξα Δράμας – Κέρκυρα 0-1

Ζωντανή με την σειρά της για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης έμεινε η Κέρκυρα. Οι Φαίακες κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση την ομάδα της Δράμας με το γκολ του 87΄. Η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από καιρό.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εργοτέλης – Βόλος 2-0

Παναχαϊκή – Αήττητος Σπάτων 2-1

Δόξα Δράμας – Κέρκυρα 0-1

Τρίκαλα – Σπάρτη 1-0

Αιγινιακός – Καραϊσκάκης 1-2

Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ