ΑE Καραϊσκάκης Άρτας – Παναχαΐκή 0-1

ΑE Καραϊσκάκης Άρτας – Παναχαΐκή 0-1

Σπουδαίο διπλό για την Παναχαΐκή στην Αρτα χάρη σε γκολ του Πολίμου στο 89' με τους Πατρινούς να φτάνουν έτσι στον ένα βαθμό από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας.

Η Παναχαΐκή συνεχίζει την εξαιρετική φετινή της πορεία στην Football League παίρνοντας ακόμη μία νίκη, χάρη σε γκολ του Πολίμου στο 89′. Στους 38 βαθμούς πλέον οι Πατρινοί, έναν πίσω από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας που αύριο παίζει με τον Αήττητο Σπάτων εκτός έδρας.

Οι Πατρινοί ήταν ανώτεροι στο ματς, παρότι πιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στην αρχή και είχαν δύο καλές στιγμές αλλά στο 18′ λίγο έλειψε να γίνει το 0-1 όταν ύστερα από σέντρα του Ελευθεριάδη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μέλκα.

Η Παναχαΐκή συνέχισε να είναι πιο απειλητική και στο 89′ βρήκε το γκολ με τον Πολίμο ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραϊσκάκη για το 0-1.

Το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμη καθώς ο Καραϊσκάκης απείλησε δύο φορές στις καθυστερήσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα με την Παναχαΐκή να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παντίδος, Καπίας, Παναγιώτου, Μασούρας, Χούσος, Βουκμίροβιτς, Καψάλης (69′ Μπαντέ), Γυφτοκώστας (57′ Σεράνο), Τζιώρας (83′ Ροντρίγκες).

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Παπατόλιος (65′ Μαυριάς), Φουρλάνος (83′ Μοσνί), Κολ, Ελευθεριάδης (60′ Κυνηγόπουλος), Μπαστακός, Κόβασετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ