Κισσαμικός – Κέρκυρα 1-0

Κισσαμικός – Κέρκυρα 1-0

Με ένα γκολ του Τάσου Παπαχρήστου στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+5) ο Κισσαμικός πήρε την νίκη κόντρα στην Κέρκυρα (1-0).

Το γεγονός ότι η Κέρκυρα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση εκμεταλλεύτηκε ο Κισσαμικός, όπου και επικράτησε με 1-0.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του ματς και έχασε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κουτζαβασίλη στο πρώτο μέρος, με τον γκολκίπερ της Κέρκυρας να κρατάει όρθια την ομάδα του σε όλες τις φάσεις. Οι Φαίακες δεν μπορούσαν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, πέρα από την ευκαιρία του Λινάρδου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και πολύ. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν κατά ριπάς, ωστόσο η αναποτελεσματικότητα τους ήταν αυτή που κρατούσε το μηδέν.Ωστόσο το γκολ δεν ερχόταν κι έπρεπε να φτάσουμε στο 94′ ώστε ο Παπαχρήστου μέσα από την μικρή περιοχή να πλασάρει για το 1-0. Αμέσως μετά ο Κουσκουνάς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν με 10 παίκτες μια νίκη που πλέον τους φέρνει αγκαλιά με την παραμονή.

Πλέον η Κέρκυρα φαίνεται να αποχαιρετά μια και καλή την δεύτερη θέση, ενώ ο Κισσαμικός εδραιώθηκε στην μέση της βαθμολογίας

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81′ Χαλκιαδάκης), Σισέ, Φαζός, Τεγούσης (85′ Καραγιάννης), Σελινιωτάκης, Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης (59′ Παπαχρήστος).

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Τουράμ, Κούρος (69′ Πασάς), Κόντος, Ντα Μότα, Ιωάννου, Λινάρδος (61′ Ζορμπάς), Θεοδωράκης, Νίκιτς, Σιατραβάνης (81′ Γεωργακόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ