Εργοτέλης – Ηρόδοτος 4-1

Εργοτέλης – Ηρόδοτος 4-1

Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στο ντέρμπι της Κρήτης απέναντι στον Ηρόδοτο, νίκησε με 4-1 και έφτασε στην έκτη θέση την Κέρκυρα.

Ο Εργοτέλης μετά από μια σπουδαία εμφάνιση πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Ηρόδοτου με 4-1 με σκόρερ τους Μανουσάκη, Ιατρούδη, Ροβίθη και Μπαχανάκ, επιστρέφοντας στις νίκες κι έφτασε την Κέρκυρα στην 6η θέση.

Οι Κρητικοί έφτασαν τους 34 βαθμούς και παρέμειναν στην έβδομη θέση έξι βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Ο Εργοτέλης ήταν καταιγιστικός στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 11′ με τον Μανουσάκη, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Ιατρούδη στο 25′ να πετυχαίνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παπαβασιλείου ήταν καλύτερη και έκανε στο 73′ ο Ροβίθης το 3-0. Οι φιλοξενούμενου με τον Μουκίδη στο 88′ μείωσαν, αλλά ο Μπαχανάκ στο 91′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 4-1.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (75′ Καπνίδης), Γροντής (69′ Ροβίθης), Μανουσάκης (74′ Μπουτσάκης), Έφορντ

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Τσιλιγγίρης, Γιάλουσης, Γρεκός, Ανδρεου, Τουγλής (78′ Αργκιλέσι), Νύκταρης, Μουκίδης, Πίντο (59′ Ζαμπορόφσκι), Ηλιάδης, Ζαμπορόφσκι, Γκούφας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ