Επίσημο: Τέλος από τη Football League ο Αήττητος Σπατών

Επίσημο: Τέλος από τη Football League ο Αήττητος Σπατών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ανακοίνωσε και επίσημα την αποβολή του συλλόγου από την κατηγορία.

Παρελθόν από τη Football League αποτελεί και επίσημα ο Αήττητος Σπατών. Όπως είχε σημειωθεί από χθες (21/3) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζήτησε την αποβολή του συλλόγου από το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής, κάτι που τελικά συνέβη μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της λίγκας.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής δεν θα συμμετέχει πλέον στη Footbal League, λόγω της εκπρόθεσμης καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου. Το πόρισμα προήλθε μετά από εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην διοργανώτρια αρχή, η οποία ζήτησε την συναίνεση των μελών της, σε δια περιφοράς συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 22-03-2019, απέβαλλε την ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, καθώς και από το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ του 1ου Ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, λαμβάνοντας υπ όψιν την από 21/03/2019 (αρ. πρωτ. 162) έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ