«Δεν έχετε την δύναμη να κοροϊδεύετε σκεπτόμενους φιλάθλους, ασπίδα της Παναχαϊκής είναι οι απλοί οπαδοί»

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής εξέφρασαν την αγανάκτησή τους ενάντια στις κινήσεις της διοίκησης.


«Δεν έχετε την δύναμη να κοροϊδεύετε σκεπτόμενους φιλάθλους, ασπίδα της Παναχαϊκής είναι οι απλοί οπαδοί» | to10.gr

Δριμεία επίθεση εναντίον της διοίκησης της ομάδας και των αποφάσεών της εξαπέλυσαν οι Nortenos, οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Ο κος Χρυσανθόπουλος σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, μας ενημέρωσε ότι προαπαιτούμενο για να συναντηθεί, ο οποιοσδήποτε μέτοχος ή το Δ.Σ. μαζί μας, πρέπει να υπάρχει παρουσία ενός Χορηγού. Ο κύριος Χρυσανθόπουλος, που την Τετάρτη έβγαινε από τα ρούχα του στο άκουσμα του Χορηγού, ευθυγραμμίστηκε στα κελεύσματα, κάποιων.

Απορούμε, ότι ζητείται από εμάς να κάνουμε διάλογο με έναν Χορηγό, που δεν κατέχει μετοχές και δεν έχει καμία θεσμική θέση στην ΠΑΕ ακόμα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο κο Αποστολόπουλο, αφού το ΦΕΚ δεν έχει δημοσιευτεί. Επιχειρηματίες-μέτοχοι άγονται και φέρονται, με βάση τις ορέξεις ενός χορηγού. Η στάση τους, ας κριθεί από τον καθένα!

Σχετικά, με την αποβολή της ομάδας του Αήττητου θα θέλαμε να θέσουμε, κάποια λογικά ερωτήματα :

1) Διαθέτει νομικό τμήμα η ΠΑΕ;

Τι έπραξε;

2) Ήταν Αντιπρόεδρος της Football League, ο κος Κώστας Μπακαλάρος;

Τι έπραξε;

3) Υπήρχε Διοικητικό Συμβούλιο;

Τι έπραξε;

Τι πράξατε, κύριοι; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί, Διοικητικά ήσασταν και είστε ανύπαρκτοι! Έχετε την δυνατότητα, κύριοι μέτοχοι να περνάτε την οποία γραμμή σας στα ΜΜΕ , λόγω των επιχειρήσεων σας. Αλλά κύριοι, δεν έχετε την δύναμη να κοροϊδεύετε σκεπτόμενους φιλάθλους. Δεν γίνεται, να πάμε κόντρα στην λογική.

Είστε λίγοι και το αποδεικνύετε, σε κάθε ευκαιρία!

ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο