Football League : Τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών στην Καλλιθέα

Football League : Τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών στην Καλλιθέα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει την Καλλιθέα με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Football League.

Η Καλλιθέα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της στη φετινή Football League με τρεις βαθμούς λιγότερους. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει εξοφλήσει ακόμη ολόκληρο τον μισθό του πρώην ποδοσφαιριστή της, Στέφαν Στεφάνοβιτς. O 26χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Καλλιθέας από τα τέλη Ιανουαρίου 2017 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

Η ομάδα της Αθήνας δεν του έχει καταβάλλει ακόμη όλο το ποσό της μισθοδοσίας του και εκείνος κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του. Έτσι, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην εκάστοτε ομάδα μέχρι να καταβληθεί όλο το ποσό.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Επέβαλλε στην ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Στέφαν Στεφάνοβιτς, δυνάμει τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ