Άρης : «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη», είπε ο Διαμαντόπουλος

Άρης : «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη», είπε ο Διαμαντόπουλος

Στην συμπαράσταση των οπαδών του Άρη αλλά και στα δυο παιχνίδι με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ αναφέρθηκε στη media day στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος

Η διάρκεια στην απόδοση θα διατηρήσει τον Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας και θα του επιτρέψει να πετύχει τον στόχο της ανόδου, σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Ο επιθετικός του Άρη στάθηκε στις δηλώσεις του και στην δύναμη που δίνει στους παίκτες η παρουσία των οπαδών της ομάδας του: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε δουλέψει στις αδυναμίες της αντίπαλης ομάδας. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δυνατή έδρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας και να μεγαλώσουμε την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Εγώ αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος και έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου».

Για το τι κρίνουν τα παιχνίδια με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ: «Είναι σημαντικά, καθώς πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε τις δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν μαζί μας την άνοδο. Δεν παύουν, όμως, να είναι δυο παιχνίδια. Η διάρκεια θα κρίνει την επιτυχία. Έχουμε καταφέρει το απόλυτο στα πρώτα έξι παιχνίδια. Θα μπορούσαμε σίγουρα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε ορισμένα παιχνίδια, όμως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Για μένα το αποτέλεσμα μετράει».

Για το επίπεδο της Football League: «Δεν θα έλεγα ότι έχει μειωθεί. Το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό, καθώς πέφτουν έξι ομάδες, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στις πρώτες θέσεις.

Για τον επιθετικό πλουραλισμό: «Μας βοηθάει το γεγονός ότι κάνουμε πολλές επιθέσεις. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και αυτό αποτυπώνεται και στο γήπεδο. Όποιος και να σκοράρει σημαντικό είναι να παίρνουμε τη νίκη».

Για την παρουσία του κόσμου: «Λέγαμε και στην προετοιμασία ότι χρειάζονται έργα για να γυρίσει ο κόσμος. Ήδη με τις συνεχόμενες νίκες και μετά από τον αγώνα με την Μπόκα το γήπεδο είναι ολοένα και πιο γεμάτο. Μας δίνει δύναμη η παρουσία των οπαδών μας. Αισθάνομαι δικαιωμένος από την απόφαση μου να έρθω στον Άρη, αλλά θα είμαι απόλυτα όταν πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ