Άρης : Φορτσάρει για τη Δράμα ο Πλατέλλας

Άρης : Φορτσάρει για τη Δράμα ο Πλατέλλας

Ακόμη περισσότερο ανέβασε τους ρυθμούς ο Βαγγέλης Πλατέλλας στην προπόνηση της Παρασκευής, δείχνοντας ότι εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Δράμα.

Παρόντας στο ματς με τη Δόξα στην Δράμα (για την 7η αγωνιστική) την ερχόμενη Κυριακή (10/12, 15:00) αναμένεται να είναι τελικά ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Κι αυτό καθώς την Παρασκευή (8/12) ανέβασε ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς, συμμετέχοντας στην προπόνηση των κίτρινων.

Ετσι το πιθανότερο είναι ο ταλαντούχος επιθετικός να βρίσκεται κανονικά στη θέση του Δημήτρη Σπανού, γεγονός που θα αποτελέσει σημαντικό ατού για τον Θεό του πολέμου.

Εξάλλου οι Μανώλης Τζανακάκης και Λούκα Μιλούνοβιτς για μια ακόμη μέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να έχει τεθεί σίγουρα νοκ-άουτ, ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο άλλος, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, Χρήστος Μπούρμπος και Γιώργος Βαλεριάνος για –καθαρά προληπτικούς λόγους- έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση.
Να σημειώσουμε ότι το Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ