Τροίζι: «Δεν ξέρω καν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών μου»

Τροίζι: «Δεν ξέρω καν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών μου»

Ο Βραζιλιάνος προπονητής μίλησε για την εμφάνιση του Ηρακλή στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ντεμπούτο του στον κυανόλευκο πάγκο.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Ηρακλή η νέα γκέλα απέναντι στην Δόξα Δράμας (0-0). Ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του στον κυανόλευκο πάγκο, με τον Γ ηραιό να παραμένει σε θέση υποβιβασμού.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ισοπαλία δεν ικανοποιεί κανέναν στο εσωτερικό του συλλόγου και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος στο σημερινό παιχνίδι, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κλήθηκε να κοουτσάρει την ομάδα του, χωρίς καν να γνωρίζει τα ονόματα των παικτών του!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος όταν παίζεις μέσα στην έδρα σου πρέπει να κερδίσεις. Ήταν δύσκολο για εμένα γιατί δεν ήξερα καν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και τα παιδιά έδωσαν τα πάντα για τη νίκη αλλά σήμερα δεν είχαμε τύχη.  Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι αν κερδίσουμε την Καλαμαριά θα αλλάξουν όλα ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Για τον τομέα που χρειάζεται βελτίωση ο Ηρακλή: «Το γκολ, η ομάδα πήγαινε με πάθος και τσαμπουκά σε όλες τις φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ».

Για την κατάσταση του τραυματία Περόνε και αν θα προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή: «Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι 100% έτοιμος και δεν ρίσκαρα. Μπορεί την Κυριακή να παίξει ένα ημίχρονο, ο ίδιος μου είπε ότι θέλει να παίξει για να βοηθήσει την ομάδα».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου: «Είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σχεδόν όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία. Ο Ηρακλής έχει ομάδα για την πρώτη θέση και βρίσκεται πολύ χαμηλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ