«Καρφιά» από Τάι για την ΠΑΕ Ηρακλής: «Στη διοίκηση δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους»

«Καρφιά» από Τάι για την ΠΑΕ Ηρακλής: «Στη διοίκηση δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους»

Ο πρώην άσος των κυανόλευκων εξαπέλυσε επίθεση κατά της διοίκησης του Ηρακλή, κάνοντας λόγο για άσχημη κατάσταση την οποία βίωσε.

Καυστικός ήταν ο Τάι με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό για την κατάσταση που επικρατούσε στον Ηρακλή όταν εκείνος αγωνιζόταν στην ομάδα.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος που πλέον τελεί χρέη μάνατζερ, άφησε αιχμές για τους διοικούντες, αλλά και για τον πρώην τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη για τον οποίο είπε ότι είχαν δοθεί κακώς πολλές αρμοδιότητες.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Libero 107,4» μίλησε ο Τάι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Οι παίκτες ρωτούσαν κάθε μέρα τι θα γίνει με τα συμβόλαια. Υπάρχει μεγάλη ανοργανωσιά στην ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις διαφωνούν μεταξύ τους. Τα προβλήματα της ομάδας έμπαιναν στα αποδυτήρια.

Στον Μυροφορίδη δόθηκε κακώς πολύ μεγάλη δύναμη να κάνει κουμάντο σε όλα. Για 15 μέρες δεν μου απαντούσε κανείς από την ΠΑΕ όσο ήμουν στη Βραζιλία. Δεν υπάρχει ψυχολογία στην ομάδα. Ο Τροίζι μπορεί να βοηθήσει, αρκεί οι παίκτες να παίξουν με καρδιά. Πλέον, είμαι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, ως επαγγελματίας μάνατζερ».

Ακούστε όλη η συνέντευξη του Τάι στο παρακάτω ηχητικό:

https://youtu.be/LbSVw31wxqE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ