Ηρόδοτος – Πλατανιάς 0-4

Ηρόδοτος – Πλατανιάς 0-4

Ο Πλατανιάς πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα του Ηροδότου, πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ από το 67' και μετά.

Αποφασισμένος να παραμείνει στο «κόλπο» της ανόδου μέχρι τέλους είναι ο Πλατανιάς. Η κρητική ομάδα επικράτησε με το εμφατικό 4-0 στην έδρα του Ηροδότου για την 25η αγωνιστική της Football League και δείχνει να φορμαρίζεται στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.
Η νίκη ωστόσο, δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ, καθώς μέχρι και τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες ήταν κολλημένες στο 0-0. Σε εκείνο το σημείο, αποβλήθηκε για τον Ηρόδοτο ο Γιάννης Ανδρέου με απευθείας κόκκινη κάρτα και μετά ξεκίνησε το… πάρτι του Πλατανιά.
Τον «χορό» των γκολ άνοιξε ο Λουκίνας στο 67′, με τον ίδιο να δίνει προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του στο 74′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα ο Βασίλης Καραγκούνης έκανε το 0-3, ενώ ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 90′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Πλατανιά διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, με την οποία έφτασαν τους 43 βαθμούς και έπιασαν τον Απόλλων Λάρισας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Ηρόδοτος, παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 25 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ