Ηρακλής – Κισσαμικός 0-0

Ηρακλής – Κισσαμικός 0-0

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα για τον Ηρακλή, ο οποίος ήρθε ισόπαλος δίχως τέρματα με τον Κισσαμικό. Για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι οι φιλοξενουμένοι.

Επέστρεψε στις γκέλες ο Ηρακλής, μια εβδομάδα μετά την εκτός νίκη του επί του Απόλλων Πόντου. Ο «Γηραιός» ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Κισσαμικό εντός έδρας και παρέμεινε στην 11η θέση της Football League.

Απόλυτα μοιρασμένο το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 35′, με τον Ρόβα να προσπερνάει τον Λαζαρίδη και να επιχειρεί ένα σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Μοναδική ευκαιρία της κρητικής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο στο 43′, όταν ο Αρνερέλλης σούταρε δυνατά, αλλά ο Καχριμάν μπλόκαρε εύκολα.

Ο Ηρακλής συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κισσαμικού. Αντιθέτως οι κρητικοί ήταν αυτοί που έφταναν πιο εύκολα στην περιοχή του «Γηραιού», δίχως όμως και οι ίδιο να φτάσουν σε κάποιο γκολ, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Ηρακλής: Καχριμάν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Κουκόλης (Στάμου 76′), Μουνιόθ, Παναγιωτούδης, Κωστούλας (Καθάριος 71′), Ρόβας, Περόνε, Κλέιτον, Μπορίκο

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Σεσάι, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σάλιακας (Τόλι 57′), Φαζός, Μουμίν, Τεγούσης, Ρίσκι (Βρεττός 66′), Αρναρέλλης, Κάσσος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ