Βόλος: Ετσι γλέντησαν την άνοδο οι πρωταθλητές! (vid+pics)

Βόλος: Ετσι γλέντησαν την άνοδο οι πρωταθλητές! (vid+pics)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το «πάρτι» που έστησαν οι Βολιώτες μετά το 6-0 επί του Αιγινιακού καθώς εξασφάλισαν και τυπικά την άνοδό τους στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, ο Βόλος πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα! Οι Θεσσαλοί επικράτησαν το απόγευμα της Κυριακής (7/4) του Αιγινιακού με 6-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και κατέκτησαν και τυπικά το πρωτάθλημα.

Η άνοδος αυτή ήρθε με εμφατικό τρόπο λόγω της έκτασης του σκορ και όπως ήταν φυσικά πανηγυρίστηκε δεόντως. Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, αλλά και το βίντεο, οι Θεσσαλοί έστησαν ένα «πάρτι» με τον κόσμο τους και για αρκετή ώρα γιόρτασαν την επίτευξη του φετινού στόχου.

Μάλιστα είχαν φροντίσει να τυπώσουν και σχετικά μπλουζάκια τα οποία μπροστά έγραφαν«Campeones Volos FC», ενώ στο πίσω μέρος τη φράση «Super League 2020».

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Μαγνησίας που συστάθηκε το καλοκαίρι του 2017 μετά την περσινή του άνοδο από την Γ’ Εθνική, καταφέρνει να φτάσει σε δεύτερο συνεχόμενο προβιβασμό, σε συνδυασμό και με την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο εξασφάλισε το πρωτάθλημα από σήμερα καθώς μετά το δικό της 6-0, ήρθε η ισοπαλία 2-2 του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Εργοτέλη.

Ετσι εξασφάλισε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και τυπικά. Βεβαίως να εξηγήσουμε ότι ο Βόλος έφτασε τους 56 βαθμούς και με δεδομένη την πρωτόδικη απόφαση αποβολής του Αήττητου Σπάτων, θα φτάσει στο φινάλε μίνιμουμ τους 59.

Τη συγκομιδή αυτή δεν μπορεί να φτάσει ο δεύτερος Πλατανιάς (ανέβηκε σήμερα στους 46), συνεπώς οι Βολιώτες μπορούν να γιορτάσουν από απόψε.

https://youtu.be/mcG34ltDZLQ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ